Kadirov: A „nácik” vagy leteszik a fegyvert, vagy meghalnak

2022. június 28. 19:28

A csecsen hadúr szerint az ukrán katonáknak csak egy esélyük van a túlélésre, mégpedig az önkéntes fegyverletétel.

2022. június 28. 19:28
null

A csecsen hadúr Telegram-oldalán jelentkezett be, és kommentálta a háború jelenlegi állását. 

A csecsen vezető bejegyzésében kifejti, hogy „Miután az ukrán nacionalisták elhagyják az utcákat, az emberek arcára mosoly ül ki. Őszinte nevetés hallatszik, és az öröm jól látható. Ez azt bizonyítja, hogy a megkezdett küzdelmünket jó célok vezérlik”.

„A nácik és a banderisták már régóta ülnek a Donyec-medence megszállt földjein, de harcosaink nem szándékoznak tovább várni a terület felszabadításával” – fogalmazott. Majd hozzátette: „A náciknak csak egy esélyük van a túlélésre – ez az, hogy önként leteszik a fegyverüket és megadják magukat”.

„Az igazságosság győzedelmeskedik, bármi történjék is. Ahogy a Luhanszki és Donyecki Népköztársaság több tucat településén is diadalmaskodott” – zárta mondadóját Kadirov. 

Nyitófotó:AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2022. június 28. 23:53
Kádirofnak egy nagy fa@sz kellene a seggébe, attól lenyugudna rohadt gyilkos!
BossN
2022. június 28. 23:51
Hájas, muszlim szardarab.
Box Hill
2022. június 28. 22:20
Egy muszkavezető csecsen. Népe árulója.
Aerion
2022. június 28. 21:08
A csecsen hadúr szerint az ukrán katonáknak csak egy esélyük van a túlélésre, mégpedig az önkéntes fegyverletétel ------ Nekem van még egy másik javaslatom is, fordítsák a fegyvereket az őket halába küldő nácik ellen! A többi valószínűleg magától rendeződik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik