Sorosék újra bevásárolták magukat a lengyel médiapiacba

2021. november 27. 10:07
Az amerikai milliárdoshoz köthető egyik cég 40 százalékos részesedést vásárolt a Rzeczpospolita kiadásával foglalkozó lengyel vállalatban – írja a Bloomberg.

A Soros György alapítványa által támogatott egyik cég előzetes megállapodást írt alá az egyik vezető lengyel napilap kiadójában való részesedés megvásárlásáról – számol be a Bloomberg. Az amszterdami székhelyű Pluralis BV a Rzeczpospolita napilapot tulajdonló Gremi Media negyven százalékához jut hozzá, ez lesz egyébként a harmadik olyan üzlet a lengyel médiapiacon az elmúlt öt évben, amelyben az amerikai milliárdos filantróp részt vesz. Az árat nem hozták nyilvánosságra.

Az MDIF, amely Soros Nyílt Társadalom Alapítványait is a finanszírozói között tartja számon, befektetője a lengyel Radio Zetnek és harmadik legnagyobb részvényese az Agora SA-nak, a Gazeta Wyborcza napilap kiadójának, amely szemben áll a Lengyelországot 2015 óta kormányzó jobboldali koalícióval.

A hírügynökség azt írja, Soros, aki régóta támogatja a demokratikus ügyeket a volt kommunista keleti blokkban, segíti a független médiát, amelyet a nacionalista és populista politikai erők támadnak. A Bloomberg szerint a kormányzó Jog és Igazságosság párt hatalomra kerülése óta a közszolgálati műsorszolgáltatókat politikájuk szócsöveivé alakította át.

Nyitókép: AFP

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még a FIFA is független.
Olyannyira, hogy Magyarországot büntetve, a legfontosabb VB-mérkőzéstől tiltották le a nézőket, egy magyar-izraeli BARÁTSÁGOS, NULLA MECCSEN TÖRTÉNTEKÉRT.
Sorosék mindenhová bevásárolják magukat, szerintük: AZ EGÉSZ - KERESZTÉNY, FEHÉR VILÁG MEGVEHETŐ - de ami fontosabb: megvetendő és kiiktatandó, likvidálandó...
A Happyhanukát hamisan kisajátító nemzetek feletti bankármaffia nyomul - megvett médián Hollywoodon, művészeteken, - keresztül az élet minden területén.
A fehér kereszténységet likvidálni,
és a fekete fajnak vezető - valójában kihasznált-felhasznált, átejtett-félrevezetett - szerepet biztosítani a bankármaffia hatalmának biztosítására!
Így van ez tényleg mindenütt.
"FIFA: Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint félnek a változástól azok, akik ellenzik a kétévenkénti világbajnoki rendezést. A tervet afrikai országok támogatják. A svájci-olasz sportvezető meglátása szerint a leghangosabb tiltakozók – az európai és a dél-amerikai kontinentális és országos szövetségek – féltik a helyüket a sportágban, ezért nem támogatják az elképzelést.

Akik ellenzik, azok most a sportág csúcsán vannak. Ez a világ minden részén és minden ágazatában így van, hogy a fent lévők nem akarnak változást, hiszen nekik nem érdekük
– jelentette ki Infantino az afrikai konföderáció (CAF) kairói kongresszusán, ahol pénteken szavaztak a javaslatról, amit a várakozásoknak megfelelően egyhangúan elfogadtak. A CAF ezzel az első kontinentális szervezet lett, amely hivatalosan kiáll Infantino terve mellett.

“Félnek, hogy ha változás lesz, az veszélyeztetni fogja a vezető helyüket” – tette hozzá a FIFA elnöke. Kiemelte, a két konföderáció eddig elért eredményeiért dicséret jár, mert mindenki számára követendő példát jelentenek, ugyanakkor “nem zárhatják be az ajtót” a többiek előtt, akiknek “reményt kell adniuk”.

“Több lehetőséget kell biztosítanunk a változásra, arra, hogy akár az afrikai futball is csillogjon a labdarúgás legnagyobb színpadán” – fogalmazott a sportvezető."

A HOSSZÚ, SŐT, A VÉGTELEN HOSSZÚ ÉLET TITKA...
???

Mel Gibson szavaival:
"Begyűjtik a gyermekek vérét.
Megeszik a húsukat.
Amikor a gyermek szenved testileg és lelkileg, mielőtt meghal; úgy hiszik, hogy az plusz életerőt ad nekik.
Ezek az emberek a gyerekek fájdalmától, traumájától, stressztől, bántalmazásától és szenvedésétől gyarapszanak..."

Az örök fiatalság elixirjének tartják, amiért képesek hatalmas pénzt fizetni, annak tudatában is, hogy nincs mesterséges forrása. Csak egy forrása van, az emberi test.
Elrabolt és szigorúan titkos létesítményben fogvatartott, megkínzott, bántalmazott kiskorúak véréből állítják elő.

A KESMA mekkora része Sorosé?

Maga Soros sem filantrópként gondolkodik.
Soros működési elve saját szavaival:
"Én alapvetően azért vagyok az üzleti életben, hogy pénzt csináljak. Nem tudom és nem is nézem a társadalmi következményeit annak, amit csinálok."
(CBS News, 1998, in Chrystia Freeland: Idle Speculation, New Republic, 1999. feb. 8, 18.old.)

Gondolom ezt bármely kis és nagy bűnöző is elmondhatja magáról.

Bizony, pontosan erről, csak nem mertem ilyen nyíltan, bárcsak mertem volna és
NE LENNE..., ami van

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés