Vučić: Szerb és magyar, barát és testvér

2021. október 18. 22:54

A szerb államfő az Instagramján posztolt a szerb és magyar barátságról.

2021. október 18. 22:54
null

A Vajdasági Magyar Szövetség elnökével közös képet rakott fel Aleksandar Vučić a közösségi oldalán. A Pásztor Istvánnal közös kép alá a következőt írta: 

Szerb és magyar, barát és testvér, játsszák és éneklik a Đurđevdant.

Ezután következik Vladislav Petković Distől a Ne marim da pijem”.

Nyitókép: Instagram

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. október 19. 20:48
A szeretet erejéről MZP csak po...zik. Orbán Viktor tesz érte. Köszönöm a munkáját!
Gèbi
2021. október 19. 17:40
"félek a görögöktől (szerbek) még ha ajándékot hoznak is" Pásztort vajon miért köpték le Budapesten a magyarok?
Osztap Bender
2021. október 19. 16:00
A rác, a labanc, a tót, az oláh esküdt ellensége a magyarnak. Soha ne engedd, hogy gyerekeid, unokáid elfelejtsék ezt. Azonnal a hátadba szúrja a kését, ha alkalom mutatkozik. Elárulni a magyarokat most éppen pár szerbiai szavazatért igazi "magyar" tulajdonság, ugye vitéz miniszterelnökünk?
Andilla
2021. október 19. 12:07
Gyönyörű dal, és a filmtörténelem talán egyik legszebb betétdala a jelenettel, Kusturica filmjében https://www.youtube.com/watch?v=EZf00ad3G6o Arra is valóban kiválóan alkalmas, hogy a térség különböző népeinek fiai-lányai szó szerint közös hangot találjanak egymással. Szoktam ezt énekelni cigányul, szerbül és magyarul - néha velem énekelnek, akik ismerik, pl. montenegrói fiatalok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik