Oszkó Péter Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson

2021. szeptember 10. 13:11
A volt pénzügyminiszter a DK-s politikust tartja a legalkalmasabbnak arra, „hogy egy esetleges miniszterelnöki pozícióval járó mindennemű feladatot és kihívást képes legyen kezelni és teljesíteni”.

„Minden további kérdést megelőzendő itt szeretném jelezni, hogy a magam részéről Dobrev Klárát fogom támogatni az előválasztásokon” – írta pénteken közösségi oldalán Oszkó Péter. „Őt tartom a legalkalmasabbnak arra, hogy egy esetleges miniszterelnöki pozícióval járó mindennemű feladatot és kihívást képes legyen kezelni és teljesíteni” – indokolta választását a volt pénzügyminiszter, a ki hozzátette, hogy az üzleti életben azt tanulta meg, hogy „adott feladatkörre mindig az arra legalkalmasabb embert kell választani, függetlenül minden más személyes, szervezetpolitikai vagy taktikai megfontolástól”.

„A miniszterelnök személyének megválasztásánál kevés nagyobb tét van mindannyiunk, az egész ország számára, ebben a döntésben tehát még inkább azt a szempontot kell érvényesíteni, hogy ki lehet képes ezt a feladatot a legjobban ellátni” – zárul a poszt.

Korábban megírtuk, a liberális párt vezetője, Bősz Anett is a DK-s politikust támogatja, mert szerinte Dobrev „képes gólt lőni”.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés