Harminc éve azt gondoltuk, hogy az SZDSZ-nél görényebb brigád a földön nincs

2021. július 29. 22:03

Jeszenszky Zsolt
Facebook
Viszont azokban a gazemberekben volt még valami emberi.

„30 éve azt gondoltuk, hogy az SZDSZ-nél görényebb brigád a földön nincs. Testközelből láthattuk őket és tapasztalhattuk meg az aljasságaikat.

Viszont azokban a gazemberekben volt még valami emberi, még ha végtelenül gyarló is. Loptak, ittak, szívtak, olajat szőkítettek, stb. Egymás feleségeit baszták, a rendőrségtől szerzett gumibotokal, bilincsekkel rendeztek szex-orgiákat a Rácfürdőben; néha kurvákkal, néha csak egymással...

A Tordai-, Szél-, Donáth, Hadházy-, Cseh-, Jakab-, Karácsony-, stb. -féle droidokban már semmi emberi nem maradt. Teljesen lélektelenül szolgálják a globalista gazdáikat, még téves meggyőződés és értelmiségi gőg sincs bennük. Csak a prosztó, bolsevik gyűlölet, cinizmus és hatalomvágy. Ezek tényleg bármire képesek!”

Fotó: MTI Fotó: Czimbal Gyula

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az SZDSZ-es elit értelmiségi volt. A világnézetük ugyanolyan volt, mint ezeknek, de nem hülyegyerekek voltak, akik azt hiszik magukról, hogy csak mert szereztek maguknak egy feminista táncterápia diplomát, mostantól mindenkinél okosabbak, és mindent jobban tudnak.

Dehogy sírom, de azért hasonlítsunk már össze egy Tölgyessy Pétert egy Fekete-Győr Andrással.

Amikor az SZDSZ végre kimúlt (sajnos lassan és nem egy pillanathoz köthetően, így elmaradt az eufória), nem hittem volna, hogy jöhet náluk rosszabb - de ez az új nemzedék valami olyan kegyetlenséggel párosult gátlástalanságot tud időnként megvillantani, ami miatt nem akarom még elképzelni sem, hogy milyenek lennének tényleges hatalomban. Ilyen pillanataik voltak, amikor a kivonultak az akkori pride felvonulásra egy életnagyságú Tarlós kartonfigurával, amit szivárványszínű szalagokkal kötöztek össze, a fejük fölött lóbálták, és boldogan mesélték, hogy az a kartonfigura már évek óta az irodájukban volt, hogy minden megbeszélésen lássák. Vagy amikor Fekete bement számonkérni az Origo újságíróit. Amikor megpróbálták ellehetetleníteni a parlamenti munkát, elállták az utat az emelvényhez, Tordai pedig fél méterről hangosbemondón üvöltött a képviselők arcába.

"A Tordai-, Szél-, Donáth, Hadházy-, Cseh-, Jakab-, Karácsony-, stb. -féle droidokban már semmi emberi nem maradt. Teljesen lélektelenül szolgálják a globalista gazdáikat, még téves meggyőződés és értelmiségi gőg sincs bennük. Csak a prosztó, bolsevik gyűlölet, cinizmus és hatalomvágy. Ezek tényleg bármire képesek!”"
Jegyezzük meg ezeket a szavakat: ez a celebnemzedék.
"Zsuci, a Való Világ sztárja csak azért engedte magába Tonyt, hogy végre már nyugton maradjon és aludhasson... Zsuci naponta vált bugyit..."
A HVG Komment Lenin-szekciója, a totál cinizmus, az idiota célnülküliség-anarchia, a teljes emberi szar...

Ja, mindezek mögött - nem meglepő, - nagyrészt elfajzott zsidó programírók állnak, - Rothschild-pénzen - kezdve a pornóipartól, végig, Lmbtq-ig...
Ez csak a tények rögzítése okán.

Azért, ha a Kuncze, Pethő, Magyar hármasra gondolok, az "emberi" jelző
az agyam ellentétes zugába menekül.

De talán Hack Péter és Kiss János idealizmusa és Demszky
dilettantizmusa valóban tartalmaz nyomokban némi emberit.

Itt volt a vége és ez nagyon az eleje volt a történetnek!
https://www.youtube.com/watch?..

Nem elit értelmiség, Arra célzok, hogy az SZDSZ-es elit legalább értelmiségi volt. Olvasott volt. Képes volt kerek mondatok megfogalmazására.

Nem mentegetem őket, egyetértek, hogy az intellektust ugyanúgy gonosz dolgokra is fel lehet használni, és ez tán még veszélyesebb is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés