A baloldal programjában a romákat egy gazdag indiai család jeleníti meg

2021. június 11. 22:41
A „Közös haza” fejezetben „A romák helyzete” címet viselő programpontnál a bevezető kép egy dúsgazdag indiai családot ábrázol – szúrta ki Hont András. 

A „Közös haza” fejezetben „A romák helyzete” címet viselő programpontnál Hont Andrásnak szemet szúrt a kulcsfontosságú részt bevezető kép.

Így néz ki:

„Rövid kutakodást követően sikerült fölfedezni a kép eredetijét – mégpedig a depositphotos.com nevű, népszerű fotóbankon. Apró probléma, hogy a kép egy gyermekét biciklizni tanító, jól szituált indiai családot rögzít. A fotó természetesen jogdíjmentes. Csak remélni lehet, hogy az ellenzék több energiát és forrást kíván fordítani a romákra, mint a romákról szóló programvázlat prezentálására” – írta Hont András az Átlátszó blogon. 

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vannak árják, meg árják.

Gyurcsány még a palóc leves képét is lopta!

Úgy is néztünk ki 2010-ben. A vészt jósló, h. közben felnőtt egy balról érzékenyített nemzedék. Remélhetőleg mégsem általánosan agymosottak.

Bármilyen fura, de úgy néz ki, ez a hatás. A gazdag Nyugat hanyatlása közvélekedésben, általánosan vallott véleményekben pontosan ezt igazolja. Mikor már a létfenntartásért nem kell küzdeni, okvetlenül dolgozni, mintha fölborulna a józan ész addigi általános befolyása.

Ezenkívül lehet, h. egyszer minden bűnért fizetni kell.

Ha csak a kép lenne ilyen származású, de a szöveg 70 %-a ugyanilyen másolt korábban megjelent irományokból, amit korábban sem teljesítettek.

Egyre inkább csípem Hontot.

Na, a ballib "szellemi fölény" megibt alkotott:

https://blog.atlatszo.hu/2021/..

Az indiai (!!!) képet lecserélték... egy csehországira. :))))))

+1

Van néhány próbálkozás (pl. Deák Dániel nem rossz), de tényleg komoly a lemaradás ezen a téren.

Ez nem hatásvadászat, hanem a kommunista hazugságterápia folytatása:
„A kommunista társadalmak tanulmányozása során arra a következtetésre jutottam, hogy a kommunista propaganda célja nem a tájékoztatás vagy a meggyőzés volt, hanem a megalázás. Ezért minél kevésbé felelt meg a valóságnak, annál jobb volt.
Amikor az embereket arra kényszerítik, hogy csendben elviseljék a legnyilvánvalóbb hazugságokat, vagy ami rosszabb, hogy maguk is a hazugságok ismétlésére vannak kényszerítve, akkor egyszer és mindenkorra elveszítik érzéküket a becsületességhez.
A nyilvánvaló hazugságok jóváhagyása arra vezet, hogy az ember maga is a gonosz részévé válik. Az ember bármivel szemben való ellenállása ezáltal gyengül, sőt tönkremegy. Egy társadalmat, mely becsületileg kiherélt hazugokból áll könnyű irányítani.”
(Theodore Dalrymple, angol pszichiáter, író, gondolkodó, FrontPageMagazine.com, 2005. augusztus 31.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés