Szombaton mutat valamit Karácsony

2021. május 13. 20:53
Azt egyelőre még nem tudni, hogy mit fog bejelenteni a főpolgármester.

„Szombaton nézzetek rá a Facebook-oldalamra, meg akarok mutatni valamit”írja a közösségi oldalán Karácsony Gergely, hozzátéve hogy 16:30-kor élőben fog bejelentkezni Facebookon.

Azt egyelőre nem tudni, mit fog bejelenteni a főpolgármester. Az Origo értesülése szerint ismét elhalasztják Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti bejelentését, ám Karácsony bejegyzése arra utal, mégis elindul kormányfő-jelöltként az előválasztáson.

Mindenesetre a pontos részletek hiányában Deák Dániel, a XXI. Század Intézet elemzője megkérdezte a főpolgármestert, a nyelvvizsgáját készül-e bemutatni:

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 182 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olvasd el dr Csókay András "Az igazság védelmében" című rövid írását az interneten, s kiderül, csak téged "emlékeztet" ez a "mizéria" Schmidt Pálra!

Olyan búbánatosan néz ezen a fotón, hogy biztosan az indulását jelenti be...

Csak remélem, hogy hasonlóan fog alakulni. Ami azt illeti, Schmitt Pál egy olimpiai aranyat összehozott, és a karrierjét alapjában ennek köszönheti. A doktorija buta hiúság, ami nélkül simán boldogult volna.

Karigeri viszont a diplomájából élt, és ahhoz kapcsolva csalt évekig, amikor adjunktuskodott.

Miért, Karácsony is le akar mondani? Schmitt Pál négy nyelven beszél, viszont Gyurcsány diplomamunkája sem került elő.

Meddig kéreti még magát?

Ha a baloldali kettős mércére gondolsz, jó helyen kutakodsz. Amikor Schmitt támadásáról volt szó, nagy baj volt a plágium, amikor kiderült, hogy Feri is plagizálta a diplomamunkáját, Orbán meg közzétette a sajátját, egy csapásra elvesztette a jelentőségét. A NAV vezetőjét pellengérre lehetett állítani a rossz angolja miatt, de a nyári Mikulásnak még jól is áll. Ez egy ilyen dolog.

A különbség Karácsony és Schmitt között, hogy Schmittnek megvoltak a képességei, a papírjai hiányoztak, Karácsonynak meg a jelek szerint mind a kettő hiányzik.

A nyelvvizsga bizonyítványt mutatója meg. Friss, még nem száradt meg rajta a tinta.

Állítólag nem jelent be semmit. Kivárnak...... hátha 1 hét alatt megtanul tárgyaló szinten angolul.....

Vagy társminiszterelnökök lesznek Szabó Tímeával.

Tudod az igazi baj nem az, hogy nem tud angolul, hanem hogy adjunktus lehetett olyan egyetemeken, amelyek a diplomázóktól már rég nyelvvizsgákat követeltek. Ez ún. "csalás".

Ebben biztos vagyok. 2004-ben a Corvinuson. No persze. 1994-ben nekem már szakmaival bővített nyelvvizsga kellett a diplomámhoz. Ha tőle az adjunktussághoz elfogadtak egy ilyen szart, az tipikus magyar mutyi.

Engedelmeddel ez jobban érdekel. Engem komolyan szívatott az egyetem a szakmai anyaggal bővített középfokú nyelvvizsga mián. Ezért tudni szeretném, hogy Gerinek ki intézte el, hogy ne kelljen. Sajnálom, ha ez téged idegesít, de tudod nem vagyunk egyformák. Más élményekkel jövünk, más érint érzékenyen.

Amúgy ha ez akkora FIDESZ-propi-bomba lenne, akkor kivárták volna vele, hogy ki lesz a miniszterelnök-jelölt. Ha a Geri, az telitalálat, ha más, akkor is lehet égetni az ellenzéki pesti főpolgit. Ebbizony spontán robbant ki most, főleg mert a szuperintelligens Geri nem érzi, miről kell kussolnia.

A hiba az Ön készülékében van...

Nem megy a szövegértés? Mert a Geri egyetemi adjunktus volt évekig.

De ugye Schmitt Pál lemondását habzó szájjal követelted anno? Na csak azért kérdezem, mert itt nagyobb ganaj van ám, mint Schmitt Pálé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés