Egy fontos lista azokról a tevékenységekről, amelyek megvédenek attól, hogy baloldalivá váljunk

2021. május 9. 23:33

Szalma György
Kontra
A lelki vagy intellektuális züllés ugyanis menthetetlenül baloldalivá teszi az embert és a végén ott köt ki, mint Tordai Bence.

SZERESD A NEMZETED

A nemzet a tágabb értelembe vett közösségünk. Aki azt hirdeti, hogy mindenkit egyformán szeret, nemre, nemzetiségre, fajra, vallásra való tekintet nélkül, az hazudik, és egy felszínes gyökér. A nemzeti közösségéhez jobban ragaszkodik egy egészséges ember, mint a világ többi részéhez. Ez persze nem azt jelenti, hogy bárkit utálni kell, csak annyit, hogy a sajátjaimat mindenek felett pártolom, éljenek a föld bármely pontján. Ezért mondjuk azt mi egészségesek, hogy aki a határon túli magyarok magyarságát kétségbe vonja, az beteg. Van ilyen párt Magyarországon, a betegség központi eleme a programjuknak.

FIGYELJÜNK ODA, HOGY MIT ESZÜNK

Ne váljunk vegánokká, ellenben az erőltetett, mindig húst zabáló, munkásőr hangulatú gasztronómiát is kerülni kell. Az vagy, amit megeszel. Ha sok szemetet eszel, egy kicsit te magad is szemét emberré leszel. Sok hazai gyümölcs és zöldség kell enni, főtt ételeket, magyar kifőzdéket előnyben részesíteni. Legyen egy jó magyar hentesünk, akivel úgy meg lehet beszélni a húsra vonatkozó kérdéseket, mint a gyóntatópappal a lelki dolgokat. Együnk többféle húsfélét: halat, mangalica holmikat, lóhúst. Mindenből egészségeset és magyart!

NAGYON FIGYELNÜNK KELL A SZELLEMI ÉS TESTI EGÉSZSÉGÜNKRE, KÜLÖNBEN BALOLDALIVÁ VÁLUNK. VÉLEMÉNYEM SZERINT UGYANIS A BALOLDALISÁG LELKI EREDETŰ MEGBETEGEDÉS, NEM VILÁGNÉZET.

Nem, nem arra gondolok, hogy a szociális gondolkodás betegség, hogy a dolgozókkal való szolidaritás, az elesettek gyámolítása, a társadalmi igazságosság akarása betegség lenne. A szocializmus, azaz a szó valódi jelentése alapvetően pozitív tartalmú. Ezért létezik keresztény szocializmus, ami ebből az embereknek való, az benne van az egyház szociális tanításában. Minden más lelki betegségnek tekinthető.

Baloldaliság ugyanis semmi más, mint az értékek tagadása. Nem új, saját értékek vállalását, hanem az értékek megtagadását jelenti. Az erkölcsi értékek nélküli emberek rácsimpaszkodtak olyan ügyekre, amelyek népszerűek, mivel a társadalmi igazságossággal kapcsolatosak, és ezzel létrejött a nemzetközi baloldal. Nem kezdhettek pörén azzal kampányolni, hogy a vörös zászló a jelvényük, nem akarnak Istent és egyházat, nem akarják, a jó minőségű emberek uralmát, ellenben ők, értéktelenek, szívesen uralkodnának.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te a hülyék és provokátorok kocsmájába vágyódsz koma. Legyen. X

A fiatalok nyelvére fazont adva:
ezt az írást minden magyar oktatási intézményben ismerni kell a tanulóknak.
Akár már az első osztályosoknak is pár mondatát: "Az vagy, amit megeszel." - egészen az egyetemekig.
Ez a pár sor egy fiatalnak, ha odafigyel és értelmezi, ill. minél többször találkozik vele: egy mentális erődítmény az alják, a szemetek nyomulása, A fiatal életeket tönkretevők ELLEN.
Alják, szemetek=celeb, média, Hollywood, Soros-civilek, NGO-k..., "magyar" bal-lib.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés