Ő az

2021. május 2. 16:43
Nagy B. György
Népszava
A terhelésest támadást mifelénk Orbán Viktornak hívják; a vakcinabizonytalanságot mifelénk Orbán Viktornak hívják.

„A terhelésest támadást mifelénk Orbán Viktornak hívják; a vakcinabizonytalanságot mifelénk Orbán Viktornak hívják; a vírusstatisztika-hiteltelenséget mifelénk Orbán Viktornak hívják – és történetesen mifelénk a miniszterelnököt is Orbán Viktornak hívják. A nyilvánosságban a magát legfőbb Covid-ketrecharcosnak pozicionáló kormányfő reggeli rádióinterjújában odavetette az embereknek, hogy aki ma megy oltakozni, az Pfizer-vakcinára is számíthat – de csak is ma, mert holnaptól ez az oltóanyag csak a 16-18 éveseknek jár.

Az oltópontok előtt tömegek verődtek össze (és rebbentek szét, amikor kiszóltak, hogy Pfizerből ennyi volt), a vakcinaregisztráció honlapja pedig nem bírta ki a terhelést (értsd: mindenki is ezt az oltóanyagot akarta), és összeomlott/megbénult. Az operatív törzs utóbbi jelenséget terheléses támadásként írta le, azt sugallva: aljas, külső beavatkozás vágta haza a rendszert.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy szakembert hallottak. Minden döntése ilyen jó, csak a segélyosztó ablakot még nem találta meg.

Vannak itt, ugye, akik a saját 148 millió hullájukra még csak nem is gondolnak. Mert Párt és a KISZ győzelemre visz.

Nem igazán értem a Pfizerhez ragaszkodást, kínai áruk vesznek körül, működnek. A Pfizer elve vadonatúj, nyilván ki van a rövid táv próbálva, de hosszú távon tapasztalat még nem lehet.

Ezzel ellentétben a Sinofarm elvében évszázados múltra tekinthet vissza, a gyerekkori, működő oltásainkat is ezen az elven gyártották. Ha a dúsgazdag Emírségekben, akik MINDENT megengedhettek volna maguknak, a Sinofarm mellett döntöttek, azért az egy érv, h. nemcsak az elv, de ez az oltás is ki van próbálva. Még az is lehet, h. hosszabb távon azért is jobb a Sinofarm, mert több vírus mutáns ellen lesz hatékony, mint nyugati versenytársai.

Itt valami nagyon elszaladt. Nyilván mindenki onnan meríti a tévképzeteit, ahonnan tájékozódik.

Egy kormánynak a választás megnyeréséhez ebben a feje tetejére állított, nagyon demokratikus, a szólás és egyéb szabadságban és szabadosságban fuldokló világban nem elegek az eredmények, az érzékelhetően tömegek számára magasabbra nőtt életszínvonal.
Ahhoz, h. a szerencsétlenek érzékeljék, mi vár rájuk moslékék győzelme esetén, akik a sok, eltérő érdekű, adottságú, programmal rendelkezőben látják az új kormány sikerének zálogát, tudatni kellene velük, mit is műveltek itt a Horn-Megyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok, amelyek személyi "állománya" ugrásra készen vár a NAGY VISSZATÉRÉSRE.

Zajlik a bemutató előadás a megnyert városokban, a Fővárosban, biztos, h. ez kell azoknak, akik a Fidesz kormánnyal elégedetlenek?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés