El a kezekkel a férfiaktól, különben sikítok!

2020. szeptember 22. 15:38
Francesca Rivafinoli
Vasárnap
Nem akarok kvótanőként karriert befutni.

„Ott kezdődik, hogy én nem szoktam nemi alapon diszkriminálni és feminista osztályharcba bocsátkozni, és egyáltalán nem találnám haszontalannak, ha a világ békéjének fenntartására szerződött ENSZ is tartózkodna az ilyesmitől. Különösen, mivel civilizációnk történelme oly bonyolult. Vegyük például Szent István országát, valamint Rákosi Mátyásét: mindkettő férfiak által uralt világ volt, férfiak által uralt kultúrával, de mecsoda különbség.

Aztán itt vannak a XXI. századi népességstatisztikák. Hogy mennyire beszélhetünk még patriarchátusról olyan civilizációkban, ahol egy iskolai osztály fele eleve apa nélkül nő fel, miközben többnyire osztályfőnöke is nőnemű, azért erősen megkérdőjelezhető. Az pedig különösen, hogy egy tisztességes, határozott férfi családfő többet ártana egy fiúnak, mint egy gyermekét egyedül nevelő helikopteranya.

Agyondédelgetett fiatal srácok egyre szélesedő tömegei még egy randit is bátortalanok megszervezni, nemhogy világuralmi terveik lennének – talán nem kellene még az ENSZ éléről is rugdosni őket azzal, hogy vegyenek már egy kicsit vissza magukból.

Vagy ott a másik véglet, az se jobb – ismeretes, hogy a börtönbe kerülő amerikai fiatalok 85 százalékának életében nem volt jelen az apja. Anyjukkal élve, mindenféle patriarchátustól mentesen váltak deviánssá, adott esetben nők bántalmazóivá (George Floyd is, egyébként). Rajtuk se igen segítene a társadalom további elnőiesítése, attól tartok.

Részemről ezért a gyengébbik nem képviselőjeként nagyon szépen szeretném megkérni a teremtés koronáit: mentsenek meg minket, konzervatív ciszgender nőket a feministák által uralt világ és a feministák által uralt kultúra további térhódításától. Nem akarok acélművek igazgatótanácsi tagja lenni, és nem akarok kvótanőként karriert befutni.

Egyet szeretnék: az én civilizációmban a férfi legyen férfi, s ne hitvány gyönge báb. Pláne, ha ő az ENSZ főtitkára.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés