Felavattuk Orbán stadionját

2019. november 17. 12:21

Kurtz ezredes
Tutiblog
„Gyűlölöm Orbánt, hogy csak ő tud ilyesmit építeni, mert a mi kedvenc pártjaink folyton becsődölnek.”

„Értelmetlen rongyrázás. Colosseum. Hanyatló Róma. Képtelenség lesz kitermelni akárcsak nullszaldósra is! Pazarlás. Feudalizmus. Elmondtam az összes varázsigét, ugye? Inkább elmegyek a helyszínre, hátha úgy még több dühöt érzek. Adjatok lécci ingyen VIP-t!!! Én vagyok a sajtószakma! Ott a helyem élőben, mint a Rapülők koncertjén, hogy élőben tudja meg a világ végre tőlem és ingyen, hogy az egész egy nagy szar!

A bejáratnál kéne interjúvolni a népet, hogy nem költötték volna inkább másra az egészet, mondjuk oktatásegészségügy. Nem parkolhatok itt, ami felháborító. Vagy én VIP-sként pont parkolhatok, de más nem, szóval még mindig felháborító. Persze az még felháborítóbb, hogy a Normafánál meg parkolhatunk, szóval Orbánnak meg az összes fideszesnek a jó kurva anyját! Fúúú, mekkora ez már! Még sportundorban szenvedő nyegle ballibként is elvarázsolt most kicsit. Valami icipici jót is írjuk már le, hogy erre hivatkozhassunk majd, ha támadják a nácik a cikket. Elképesztő ez az egész. Annyira gyűlölöm Orbánt, hogy csak ő tud ilyesmit építeni, mert a mi kedvenc pártjaink folyton becsődölnek meg idegeneknek lapátolják ki a dellát kormányon. Ezt persze le ne írd! 

Puskás, az valami reálos volt, ugye? Na, azt a csapatot még én is ismerem. A magunkfajta külfödcsicska magyargyűlölőknek kötelező imádni, vagy gyűlölni azért, mert barszások vagyunk. Micsoda férfiak! Kicsit felizgultam, bevallom. Ilyeneket ritkán látok. Teljesen groteszk a külsejük. Csupa izom. És hogy szaladnak! De miért rúg mindkét csapat más kapura? Ez a bemelegítés? Nem ismerem ezt a fogalmat, most hallom életemben először.

Itt vagyunk a VIP-ben. Keményen üldöz bennünket a Orbán, mi?

Olvasok egy kis Sorost itt, hátha belém kötnek. Mindenem a provokálás. Ezzel a külsővel mindig ebben utaztam. Üssön meg ököllel valami rohadék fasiszta, hogy utána áldozat lehessek, és jól megírhassam, meg lehúzhassam róla a sokadik ropogós csirkebőrt is. 

Na, de már kezdődik is, de kik ezek a gyerekek és mit énekelnek? Hair meg Dzsungel könyve musical nem lesz? Én azokon tudok sírásig elérzékenyülni! Ja, hogy ez a magyarok himnusza? Azt hittem, olyan csak a székelyeknek van. De jó, hogy most nem az szól. Semmi bajom a székelyekkel, mert minden románt imádok, de ezeket a fideszes románokat valamiért mégis gyűlölöm. Ki érti ezt? De szép ez a dal. Most hallom életemben először. A mi köreinkben nem találkozik ilyesmivel az ember. Nagyon szépen énekelnek, de kik ezek? Szlovákként ilyen szépen megtanultak magyarul? Ja, hogy csak onnan jöttek, de nem szlovákok? Nem értem, nem. Most már hagyjatok ennyi új információval. Nem tudok ilyen sokat egyszerre befogadni. Még a lest is át kéne venni, pedig a barszadrukker szerkesztőség bemagoltatta velem, de azt se értem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék óriási szégyene, hogy a maga stadionépítés ellenes ideológiája fontosabb az egyszerű elismerésnél: ez jó volt, és kész. Ehelyett megy a szégyentelen sulykolás, agymosás, primitív uszítás. Hiába, valós teljesítmény híján, az ellenzéknek ez marad.

A világranglista ötödik helyzetteje győzött le minket...Az ócska szöveged méltó Gyurcsányhoz és a horrorkoalíciójához. Alkotás nem, nagypofájú semmittevés igen.

Mindig szerettem az Ezredest olvasni, de most igazán erre van szükség! Szuper!

A jobboldalnak MINDEN szellemi energiájával nevetségessé kell tennie ezt a társaságot, mert úgy látszik, csak ez hat!

Az eredmények maguk, sajnos, nem annyira.

Neked nem kell cserélned, mert a hülyeségben vagy elemedben.

De jó, hogy te minden magyart ismersz, s azt is, amiben "egyetértenek"...

Megint átbújtál a léc alatt...

Ha te tudnád, hogy ti a kórházi fertőzésekről mennyi ostobaságot írtok le, elszégyellnéd magad.

De mivel halvány gőzöd sincs a kórházi fertőzésekről, de megkaptad az utasítást a pártközpontból , ezért írod az oltári nagy ostobaságokat szakmányban.

A kórházi fertőzések kérdése sokkal komplexebb, mint amit te és az idióta politikai újságíróitok kiolvasnak belőle. És pont ez az a talán egyetlen témakör, ahol a staisztikai adatok nagyon félre tudják vinni a laikus szemlélőt. De nektek , akik alapvetően mindenre alkalmatlanok vagytok, éppen jó, hogy azt tegyétek, amit mindig: Hazudjatok!

Én értek a kórházi fertőzésekhez annyira, hogy ne kezdjek bele a megmagyarázásába egy ilyen helyen. Ugyanis a kórházi fertőzések statisztikában való megjelenése és számának emelkedése nem azt jelenti, hogy rosszabbodik a helyzet, hanem éppen azt, hogy javul. Minél magasabb számokat lengettek ebben a kérdésben, az éppen azt jelenti, hogy javul az egészségügyi ellátás. Engem, mint valamennyire hozzáértőt megnyugvással tölt el a folyamat. 10 évvel ezelőtt 30 alatt volt, a surveillance-rendszerben jelentett esetek száma, amiből 20 esetet egyetlenegy kórház jelentett. Ehhez képest az évi 500 valahány halálos eset, amit lobogtatsz, éppen olyan, mint a tokaji Nagy Kopasz és a Mont Everest. A surveillance rendszer bejegyzéseinek ugyanis következményei is vannak, mert elindít egy eseménysort.

Érted?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés