Igazságügyi szakértő kell Gajdának, hogy felismerje Lackner Csabát

2019. október 11. 22:26
Kispest polgármestere nem tud Kránitz külföldi ingatlanjairól.

Gajda Péter, Kispest polgármestere állítja, hogy már régóta nincs szoros baráti kapcsolat közte, Lackner Csaba és Kránitz Krisztián között – számol be a HírTV. Gajda nem ismeri fel párttársát és egykori barátját a múlthéten nyilvánosságra került botrányos felvételeken. Ha egy igazságügyi szakértő azonban megállapítja, hogy Lackner Csaba az, aki kábítószert fogyaszt a felvételeken, akkor vissza kell vonulnia a közélettől. Hozzátette: nem tud arról, hogy Kránitznak külföldi ingatlanok lennének a tulajdonában.

Karácsony Gergely szerint továbbra sem bizonyítja semmi sem, hogy Lackner Csaba lenne a felvételeken. Karácsony egyetért Gajdával abban, hogy ha bebizonyosodik, hogy a kispesti szocialista politikus kábítószert fogyasztott, akkor távoznia kell a közéletből.

Dódity Gabriella,  Kispest fideszes polgármester jelöltje szerint elképzelhetetlen, hogy nem ismerik fel régi barátjukat és politikus társukat a felvételeken az érintett szocialista képviselők. A politikus hozzátette: Lackner Csabának a hangfelvétel és a videók nyilvánosságra kerülésekor azonnal le kellett volna mondania.

(Hír TV)

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na most, képzeljük el ugyanezt fordítva...

... és képzeljük el a ballib őrjöngést, ha ilyen felvételek után ilyen vérlázítóan cinikus mondatok hagynák el egy fideszes polgármester száját...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés