Válasz Bősz Anettnek

2019. szeptember 12. 8:38

Nacsa Lőrinc
Facebook
Kedves Anett! Pár mondattal reagálnék legutóbbi posztodra.

„Szomorúan tapasztalom a kellemes nosztalgiázásodat, ami a 80-as éveket illeti, miszerint akkor a te mércéd szerint sokkal nyitottabbak voltak az emberek. Mi nem szeretnénk vissza azt a kort és annak örökségét sem, azt hittem ez közös pont. A mostani liberálisnak nevezett világ, vagy mainstream, amihez Te is tartozol okozta a legnagyobb károkat az elmúlt évtizedben a nyugati társadalmakban. Az állandó társadalmi mérnökösködés, a folyamatos gondolatrendőrség, a politikai korrektségtől megfojtott szólásszabadság mind-mind az európai barátaid ténykedéséhez köthető.

Ti, liberálisok a tolerancia bajnokainak tartjátok magatokat, de ez addig terjed csak, amíg szembe nem jön egy ellenvélemény, ami esetleg védi az életet, a házasságot, a természeti törvényeket, a hagyományos értékeket, a normalitást. Ha ilyennel találkoztok, elfogynak vagy eltűnnek az érvek és maradnak a jelzők: homofób, rasszista, fasiszta, stb. Azt írod, hogy »járna nekik egy olyan ország, ahol ahhoz, hogy minden siker az egyéni teljesítményen múljon, adottak a feltételek«.

Szerintünk a közösségi érdek és a közösségi siker a legfontosabb, ami az egyénekből és az egyének közös munkájából tevődik össze, de egy irányba húz, túlmutat az egyénen. A ma »liberálisnak« nevezett erő kizárólag önzőségen, az egyéni érdekeken és a vágyak korlátlan kibontakozásán alapuló társadalmat akar létrehozni. Támadják az értékeinket, a családjainkat, a magzatokat, összemossák a nemeket, korlátlan élvezeteket hirdetnek.

Anett, Te velük vállalsz politikai- és értékközösséget, velük, akik tényleg le akarják cserélni a WC jelzéseket, és le akarnak cserélni minden értéket, ami érték volt az elmúlt 2000 évben. A gyűlölet a Ti eszköztáratokban található meg, Ti vezettek gyűlölethadjáratot kereszténydemokrata kormányok és politikusok, szervezetek ellen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, ha egyszer csak minden siker az egyéni teljesítményen múlna, sok-sok politikai önjelölt volt bölcsész megtanulná, mi az éh-kopp.

Válaszok:
pollip | 2019. szeptember 12. 11:35

"NEM is okoz kárt a liberalizmus a nyugati világban. (Mert eszmék-elméletek nem okoznak ilyesmit.)"

Ja, fasizmus, bolsevizmus, meg a mai libsibolsizmus. Ezek nem okozna kárt?

Maga ostoba?

Anett akkor nem tanithatna egyetemen.....

Az biztos, hogy nem elég a gondolat? Irtsuk ki a négereket, a zsidókat, a cigányokat, a fehéreket?
Ezek a gondolatok nem okoztak kárt?
Maga tényleg ostoba.

Pontosabban letagadja a csillagokat az égről. Na mindegy, lapozzunk!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés