Diákok, tanárok, szülők: Álljatok ki ezután is az iskolaigazgatóitokért!

2019. szeptember 9. 16:40

Fekete-Győr András
Facebook
Ők fogják megmondani Nektek ott fönt, hogy melyik alkalmatlan, talpnyaló fidesznyik igazgassa a mindennapjaitokat.

„Idén júniustól már a véleményeteket sem (!!!) kérik ki arról, hogy ki vezesse azt az iskolát, ahol a hét öt napján tanultok, ahol tanítotok, illetve ahol gyermekeitek a hétköznapjaikat töltik. Orbán Viktort és rendszerét hidegen hagyja, hogy Ti, akiket ez egyes egyedül érint, kivel képzelitek el iskoláitok szakmai és emberi vezetését. Pártszimpátiától függetlenül mindannyiótok szabadságát lehúzza a WC-n, ahova szerinte az való.

Ők fogják megmondani Nektek ott fönt, hogy melyik alkalmatlan, talpnyaló fidesznyik igazgassa a mindannapjaitokat. Sehol nem fogja őket érdekelni ott fönt, hogy Ti, tanárok, milyen légkörben kell hogy együtt dolgozzatok mihaszna pártkatonákkal, és hogy ennek milyen nyomasztó hatása lesz az iskola hétköznapjaira.

Ne hagyjátok!

Eddig is komoly sikereket értetek el: például a miskolci Földes Ferenc gimnáziumban, ahol Veres Pál igazgató urat mentettétek meg magatoknak, vagy amikor sikerrel álltatok ki Árendás Péter (Illyés Gyula Gimnázium), és Turcsik Viktor (Hermann Ottó Általános Iskola) igazgató urak mellett.

Ugyan mostantól formális véleményt sem kérnek majd tőletek, de kit érdekel, ha tiltakozhattok informális utakon! A nyilvánosság fideszpropagandától független része még mindig figyel rátok! Használjátok! Írjatok petíciót, vagy demonstráljatok! Csináljátok mindkettőt! Futamítsátok meg a pályázó fidesznyikeket!
Ne némuljatok el!

A saját érdeketekben. Az ország érdekében.
Ránk számíthattok! Veletek vagyunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

F E G Y V E R B E ! ! !

"A pénteki tüntetés, forró őszt hoz a Fidesznek."
Hát ennyit ér a klímaváltozás elleni küzdelem?

Sok szavazatot szerez az utóbbi időben a Fidesznek ez a Soros zsoldos. Itt már nem a jobb-és baloldali felosztásról szól a történet, a normális és abnormális kategóriákról beszélhetünk, Fegyőr az utóbbiba tartozik, súlyos szereptévesztéssel, irritáló anarchiával.

Szülők, a Momentum erkölcsi rombolásától mentsétek meg gyermekeiteket, diákok, Ti pedig ne hagyjátok magatokat befolyásolni értékrend nélküli, gerinctelen, felforgató,Titeket csak politikai eszköznek tekintő momentumos politikusoktól. Ők mennek, de Ti maradtok, a Ti jövőtökkel játszanak felelőtlenül, következmények nélkül. Ugye képesek vagytok önálló véleményalkotásra.

Pedagógusok! A Gyurcsány-talpnyaló Fegyőr belőletek is talpnyalást néz ki. Eddig is szuverének voltatok, ezután is azok maradtok!

Most ez megy majd az önkormányzati választásig. Kitanítottan, gátlástalanul. SEMMI sem állíthatja meg őket, CSAK a nagyobb, kormánypárti részvétel a választáson.

Egyébként undorító, mindig is az volt.

Végre kicsit jobban megy a szekér, már zabrálnának.

Ezek a Lenin-fiúk 4 megyében tudtak listát állítani. Az LMP meg sehol.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés