Melegszervezet: Az iskolák LMBTQ-barát átalakítása a cél

2019. augusztus 16. 12:10

Az iskolák LMBTQ-barát átalakítása a célja az Educate and Celebrate nevű, brit LMBTQ-szervezetnek annak alapítója, Elly Barnes elmondása szerint.

2019. augusztus 16. 12:10

A „jótékonysági szervezet” egyik fő tevékenysége az, hogy járatossá teszi a tanárok a gender-identitások és a szexuális orientációk világának nyelvezetében – írja a Caldron Pool.

A céljuk az, hogy az LMBTQ-ideológia „minden nap jelen legyen” az iskolákban, és hogy a tanárok képzésével „teljesen lerombolják a heteronormativitást” (azaz a helyzetet, hogy a világot a heteroszexualitás és a férfi-nő-viszony nyelvezete határozza meg). 

Sarah Hopson, egy warringtoni általános iskolai tanár például arról beszélt a BBC-nek, hogy minél fiatalab korban el kell fogadtatni a gyerekekkel az LMBTQ-ideológiát, nehogy a szexualitás keresztény szemléletét tegyék magukévá. 

Hopson iskolája nemsemleges iskolai egyenruhát vezetett be a sokszínűség még sikeresebb elfogadtatása érdekében.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amarna
2019. szeptember 01. 04:01
Hogy nem lehet "ezek" ellen törvényt hozni---pusztán a demokrácia nevében,hogy megvédjük a normálisan gondolkodó heteroszexuális embereket és gyerekeiket ??????
amarna
2019. augusztus 21. 06:15
gonosz betegek!.....undorító férgek ! Normális magyaroknak meg az a célunk,hogy eltűnjetek a pokol mélységes mély fenekére!!!!!!!
áfonya
2019. augusztus 19. 01:03
Kurváknak fajtalankodásra erkölcstelen szexgépnek nevelnék a fiatalságot ,ez az lmbtq. Netán kankutyával , vagy vérbajos alakkal vagy buzival találkozik a nő köteles nemi életet élni ha megkívánják ... Na erre oktatnak .
áfonya
2019. augusztus 17. 19:19
Piros lámpás erkölcstelen szervezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik