Műanyagmentes július LMP-s módra: műanyag szívószállal volt látható Keresztes László Lóránt

2019. július 8. 15:08
A párt tisztújítóján vették észre a volt férfi társelnököt, amint műanyag szívószálas gyorséttermi üdítőspohárral a kezében beszélget az időközben férfi társelnökké választott Kendernay Jánossal.

Mint ismeretes, Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője napokkal ezelőtt úgy fogalmazott annak aprópóján, hogy elindult a műanyagmentes július: „Az, hogy az emberek elkezdtek ezzel foglalkozni, az ki fogja kényszeríteni azt is, hogy a politikai pártok, mind ellenzéki, mind kormányoldalon, végre valahára foglalkozzanak ezzel a kérdéssel, és lépéseket tegyenek” – közölte.

A Hír TV Híradójának felvétele alapján az LMP volt társelnöke láthatóan közelről foglalkozott a problémával, és remélhetőleg megnyugvó álláspontra jutott a műanyag szívószál használatával kapcsolatban. Bízunk benne, hogy ezután szelektív hulladékgyűjtőbe került a szívószál, a vízi állatok érdekében.

Korábbi döntés szerint az Európai Unió 2021-től tiltaná be a műanyag evőeszközök, szívószálak, italkeverők, fültisztító- és léggömb pálcikák gyártását.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, a Földnek annyi. Lehet csomagolni.

Nem. Ez volt az utolsó szívószál a pohárban.

Lehet Más a Polietilén!

Tudálékos aranyhörcsög.
:-)

Álszent banda. Még Széll se bírta köztük, pedig az nagy szó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés