Twitter-vita

Trump „virtuális hazaárulással” vádolja a The New York Timest

2019. június 16. 9:28
A lap rendszeresen közöl Trumpnak nem tetsző cikkeket, ezúttal éppen az oroszokkal való amerikai együttműködésről írt.

Donald Trump amerikai elnök „virtuális hazaárulással” vádolta meg szombat este a Twitteren a The New York Times című napilapot, mert utóbbi beszámolt arról, hogy az Egyesült Államok megsokszorozza behatolásait az orosz informatikai rendszerekbe.

„A The New York Times hibájából az a kép fog kialakulni, hogy az Egyesült Államok jelentősen növeli kibertámadásait Oroszország ellen. Ez virtuális hazaárulás, mert nem igaz” – szögezte le az elnök bejegyzésében. Ismét azzal vádolta meg a lap újságíróit, hogy „a nép ellenségei”, valamint hogy korruptak.

A lap, amely rendszeresen közöl Trumpnak nem tetsző oknyomozó cikkeket, gyakran tárgya az elnök sajtóval szembeni haragjának.

A The New York Times azt jelentette szombaton, hogy Washington figyelmeztetésképpen növeli behatolásait az orosz rendszerekbe, hogy Moszkva hagyjon fel hasonló akcióival az amerikai informatikai rendszerek ellen, valamint hogy súlyosabb konfliktus esetére a két ország között, fel tudjon készülni egy kibertámadásra. A lap által idézett, meg nem nevezett tisztségviselők azt mondták: az elnököt nem tájékoztatták a sűrűsödő amerikai műveletekről, mégpedig azért nem, mert a védelmi minisztérium és a hírszerzés „tart Trump reakciójától – esetleg megtiltja azokat –, vagy kifecsegi őket külföldi vezetőknek, mint ahogy 2017-ben beszélt egy kényes szíriai műveletről az orosz külügyminiszter füle hallatára” - írta a lap.

(MTI)

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A későn érő vörös fiúcska rájött.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2019. június 16. 11:16

Tudta ő ezt első perctől.
Lehet, arra gondolt, azért az elnöki hatalom..., az mégsem semmi...
Most már a helyzet úgy néz ki: Donald, bár kitűnő lovon, azt jól megülve mesterien tüzel, jól mozog, de az ellen egyre több fegyvernemet vet be ellene, és nagyon is 21. századiakat, bár az alapelv, ősrégi, sőt: őssémi...

"...Jeff Blankfort úgy utal Washingtonra, mint „a cionisták legfontosabb megszállt területére” "
Ez innen is látható, tudjuk.
És az effektíve megszállás 1913-ban, a FED TITKOS megalapításával vette kezdetét, majd jött a cionista Brandeis főbíró kinevezése és a lavina elindult.
Olyannyira, hogy ez lesz a világon az első lavina, amely önmagát pusztítja el.
És valószínű, még sokan másokat is.
Ezek a mélyállam-irányítók, ezek a hatalombitorlók ugyanis BETEG EMBEREK CSOPORTJA, akik az abnormalitáson kívül MÁST MEG SEM ÉRTENEK...
És ezek kezében van az USA-hatalom 80%-a, ma még, egyelőre ennyi, mert folyamatos a terjeszkedésük.
De inkább 90 az a nyolcvan.
Ha Iránt megtámadják, Earth game over...
Ha rajtuk állna, már ma megtennék.
Minden kétség, lelkiismeret-furdalás nélkül.
Ezért betegek, ami nem mentség, sőt.
A mérget önként habzsolják, a következményekkel, hogy mérgezik magukat, tökéletesen tisztában vannak. Mégis megteszik, egyre bátrabban és egyre gátlástalanabbul.
Ez a Fenevad.

"A lap által idézett, meg nem nevezett tisztségviselők azt mondták: az elnököt nem tájékoztatták a sűrűsödő amerikai műveletekről, mégpedig azért nem, mert a védelmi minisztérium és a hírszerzés „tart Trump reakciójától – esetleg megtiltja azokat –, vagy kifecsegi őket külföldi vezetőknek, mint ahogy 2017-ben beszélt egy kényes szíriai műveletről az orosz külügyminiszter füle hallatára” - írta a lap."

Ez most komoly? A New York Times államtitkokat fed fel, és közben arra hivatkozik, hogy Trump kifecsegi őket?

New York Times... Legutóbb a Dunai hajókatasztrófában fedezte fel az Orbáni diktatúra szálait. Hosszan lehetne sorolni azokat az eseteket amikor rajtakapták őket valami oltári nagy kamuzáson és bocsánatot kellett kérniük. A legismertebb eset az iraki vegyi fegyverek esete, az emiatt kitört háborúban meghalt 5e amerikai katona és több százezer civil. Még ma is keresik azokat a fegyvereket amiket a NYT szerint teljes bizonyossággal birtokolt Szaddam. Ez a hamis vád bizonyosság, ami az USA reputációjába került amit azóta sem tudott kiheverni, mégsem ütötte meg a bokáját senki. Gyakorlatilag hazudnak mint a vízfolyás és teljesen büntetlenül tehetik.

A NYT olvasóinak 99%-a annyira elvakult hogy nem fog nekik szemet szúrni ez a rendkívül szofisztikált logikai csavar. :)

Nem áll a mandi a NYT mellé.
És Trump csupán engedett a parancs-zsarolásnak, amikor a személycseréket meglépte.
És Gorka Sebestyénnél ugyanez volt.
És még másoknál is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés