Az erős nemzetek mellett kampányol Gyurta Dani

2019. május 23. 14:52
Az olimpiai bajnok sportoló az EP-választáson való részvételre buzdít.

Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó a nemzetek fontosságát hangsúlyozva az EP-választáson való részvételre buzdított a Facebook-oldalán közzétett videójában.

„A hazádat képviselni egy olimpián hatalmas megtiszteltetés. Amikor a címeres melegítőt viseled magadon, tudod hogy nem vagy egyedül, hiszen egy egész nemzet áll mögötted. Én azt szeretném, ha ez az erő a jövőben is megmaradna, ha Európa továbbra is sikeres, erős nemzetekből állna. Ezért megyek el szavazni május 26-án. Gyere el te is!”

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy. Két. Há..... Indulhat a gyalázkodás! :DDD

Kedves magnahungaria!

Ne kíméld Őket, most nem a széplelkek idejét éljük, most csak a valóságról szabad beszélnünk a demagóg hazaárulókkal szemben, s olyan eszközökkel, stílusban, amilyenekkel ők is élnek.

"nem tűnt fel?"
Dehogynem. :)

Nem él már Aczél Endre akit a kereszténység és az olimpiai aranyérmed is nagyon zavart, így nem tud belekötni a szavaidba, a videódba.

OK! Természetesen megyek, megyünk szavazni.

„sportszakértő” Aczél: „Ha nem 200, hanem történetesen 210 méter lett volna a táv, akkor bizony nem a magyar fiúé az aranyérem…”

"Galamuson írt Gyurta Dániel 2012-es londoni győzelméről. Úszónk világcsúccsal megnyert olimpiai aranyáról Aczélnak az jutott eszébe, hogy ha 210 méter lenne a 200 méter mellúszás, akkor nem a magyar nyert volna."

Már csak azt nem írta utána, hogy hahaha.

Végül, csak hogy a kereszténységre és az erkölcsös életre köpködés mellett semmilyen baloldali szlogen ne maradjon ki az okádásból, odafért egy antiszemitázás is, amelybe belerángatta Balczó egykori válogatott csapattársát, a 2010-ben elhunyt szintén olimpiai bajnok Móna Istvánt is:

Balczó NEM ment el Móna temetésére mert Móna anyja zsidó volt. Elég??

A legendás öttusázó éppen csütörtökön vette át a MOB és a MSÚSZ közös életműdíját. Háromszor nyert olimpiát, tíz alkalommal volt világbajnok és tizenkétszer Európa-bajnok. A díjátadóról szóló egyik bejegyzéshez sikerült hozzákanyarítania Aczélnak az idézett szövegét.

Már nem lehet, tavaly meghalt.

Igen, az újságíró, aki még Balczó Andrásba is belekötött.

A kommunista pártállami időkből a rendszerváltás utáni korszakra is átörökített újságíró-ügynök, Aczél Endre úgy érezhette, ismét ideje egy nagyot gurítani a közösségi oldalon, és ezúttal Balczó András háromszoros olimpiai bajnok öttusázó legendánkba szállt bele, természetesen – balliberális „filoszhoz” méltón – elsősorban a sportoló közismert keresztény meggyőződését kikezdve:

Balczó kb. 40 éve a keresztény hit erkölcsi magaslatairól oktatja az országot, és tudomást se akar venni arról, hogy minden disznóságban benne volt. Holott nem volt a Jóisten kiválasztottja, hanem egy kiemelkedően tehetséges sportoló.

https://pestisracok.hu/aczel-endre-nem-nyugszik-ottusazo-legendankat-mocskolja/

Válaszok:
Negue | 2019. május 24. 22:50

Először is nem szoktam köpködni. Válogasd már meg a szavaidat, nem a haverjaiddal beszélsz!
Nem is értem, hogy egyeztetheted össze ezt a stílust a kifinomult zenei ízléseddel.

Nem olvastam a mandiner izéit.
"teljes fideszes csorda" "röfögött" ezek olyan alantas kifejezések, vélemény, hogy rossz olvasni a széplelkemnek.
Próbálj már meg disztingválni, legalább, ha nekem írsz.
Az én köreimben kinézik az ilyen beszédűeket.
Ha nem tudod másként kifejezni magad, inkább ne írj nekem.

Gyurta szavazásra buzdító szövege egy hiba kivételével teljesen korrekt.
Azt mondja, hogy
"Én azt szeretném... ha Európa továbbra is sikeres, erős nemzetekből állna.
Ezért megyek el szavazni május 26-án."

Május 26-án Gyurta (és a többi szavazó)
– nem Európa nemzeteinek,
– hanem az Európai Unió nemzeteinek
sikeressége és erőssége érdekében szavazhat.

Az a bájos, hogy az itteni "haladó, demokratikus" balosok szerint is, mi vagyunk a kommunisták, na meg a Zorbán! Nem az Aczél, meg nem ők. Áááá ők már azt sem tudják mi az. Hehe...aranyos., miközben a vérbalos Timmermansnak szurkolnak. Ezt hívják skizofréniának. :DDD

Válaszok:
Sulammit | 2019. május 24. 23:44

Bezzeg, ha fordulna a kocka, verné mindegyik a mellét, hogy ő a legnagyobb kommunista és mindig is az volt, csak az Orbán miatt nem lehetett, mert az Viktor üldözte a komcsikat.

Válaszok:
Negue | 2019. május 24. 23:54

Az biztos.Ismerjük őket. A nagy nyugat imádatuk enyhén szólva is megmosolyogtató, és ahogy fújolnak Putyinra, az egy külön színházi előadás.

Válaszok:
Sulammit | 2019. május 25. 0:09

Ez a "Hazudtunk reggel, éjjel meg este" rövid miniszterelnöksége alatt "csak" hétszer !!! találkozott Putyinnal, most meg Orbánra mondják, hogy Putyin pincsije.

Válaszok:
Negue | 2019. május 25. 0:29

Igen. De azt mondta, hogy ez a Putyin, már nem az a Putyin. Ezzel a mostanival, már nem szívesen találkozna. :))) Szóval vastag az a bőr......

Válaszok:
Sulammit | 2019. május 25. 13:01

Ott feszítene megint Putyin mellett, meghívná egy vacsorára, sőt egy Pinocchiot ajándékozna neki, folyamatos hazugsága jelképeként.

Még Balczó Andrást is megpróbálta beszennyezni. Azt is idéztem valahol ott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés