Washingtonban járt Márki-Zay Péter is

2019. május 13. 22:58
Kész Zoltánnal a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviseletében a külügyminisztériumba látogattak. Hogy ki fogadta őket, egyelőre rejtély.

Orbán Viktorral egy napon fogadták Márky Zay Pétert és Kész Zoltánt Washingtonban, a külügyminisztériumban. A találkozóról kiadott közleményben nem szerepelt hogy kivel is találkozott a két politikus. Márki-Zay a 444-nek elmondta: a külügyminisztérium olyan munkatársaival találkoztak, akik nem politikai kinevezettek, hanem külügyi szakemberek, akik ezért a nevük elhallgatását kérték.

„Szóba került Magyarország NATO tagsága, a magyar-orosz kapcsolatok. Márki-Zay Péter és Kész Zoltán aggodalmukat fejezték ki az orosz kémbank és a növekvő orosz befolyás miatt. Az elmúlt napokban republikánus és demokrata politikusok szintén aggodalmukat fejezték ki Orbán látogatása miatt, és felszólították az elnököt, hogy ítélje el Magyarországot a szabad sajtó és a demokratikus értékek sárba tiprása miatt. Márki-Zay Péter megerősítette, hogy Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal, és van alternatívája a jelenlegi kormánynak. Márki-Zay Péter elmondta, hogy Orbán Viktor csak névleg bevándorlásellenes, valójában több tízezer migránst befogadott, ezek között bűnözők és Amerikában körözött arab terroristák is voltak. A magyar emberek szabadságszeretők, akik többször bizonyították az elmúlt két században, hogy képesek megharcolni a szabadságukért. Márki-Zay Péter kifejtette, hogy Magyarországnak nyugaton van a helye. Szorosabb EU partnerségre kell törekedni és jó kapcsolatra az USA-val. A közös katonai szövetség biztonsága miatt fontos, hogy Magyarország a természetes partnereivel törekedjen jó kapcsolatra, és ne Kínával és Oroszországgal.” – írja a Mindenki Magyarországa Mozgalom Facebook oldalán.

Hódmezővásárhely polgármestere a találkozóról az alábbi bejegyzést osztotta meg a Facebookon:

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát ha ezt a Trump-Orbán találkozó apropóján szervezték, hátha ellopja a show-t Orbán elől, akkor ez valaki elképesztően frenetikusra sikeredett. Különösen, elnézve Kész Zoltánt abban a túlméretezett zakóban.

:DDDDDDDDDDD

Úgy látszik megérte két repülőjegy árát, hogy le tudják írni:

"Washingtonban járt Márki-Zay Péter is"

Uramisten, de szánalmas.

Nem hiszem, hogy a portás ráér marháskodni.

Húúúúúúúúúú..... ezt, hogy tudtad összehozni? Biztos nem volt könnyű, értelme pedig semmi nincs, ezt nyilván te is tudod.

"bizony bizony jelzésértékű, h épp orbán látogatása idején az ellenzék fontos szereplőjét meghívták. "
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Márky-Zay beírását olvasva, csak egy dolog jut az ember eszébe:

Ezek semmit se szégyellnek?

Ez egy blöff:-)))
Senki nem hívta meg őket......
Nevük elhallgatását kérő külügyi tisztviselők, nincs egy közös kép.....

Nincs bizonyíték arra, hogy bárkivel is találkoztak. Szerveztek egy közös kiruccanást, ennyi.

Nyakkendő nélkül menni hivatalos találkozóra bunkóság, de ennél még nagyobb bunkóság olyan rövidre kötni a nyakkendőt, mint a márki.

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

A zajos márki!

Márki-Zay: Azt kérdezték Washingtonban, megbízhatnak-e Orbánban
https://24.hu/kozelet/2019/05/..

Állítólag közkedvelt és kiváló angol tanát volt Veszprémben. Ha ez igaz, kár volt váltani, a Parlamentben nem túnt ki a nagy eszével, v. elhivatottságával sem.

Rémálom ezeknek a visszatérte, mert semmi jobb nem várhat tőlük, mint az MSZP-SZDSZ kormányoktól.

Még mindig NEM közismertek a privatizációs rémtetteik. A kormánypárt a legjobbkorra időzítette az új gyermektámogatási rendszer kihirdetését a nagyon közeli bevezetéssel.

Soha nem fogom megérteni, miért nem jobb a "művelt" Nyugatnak a saját gyerek, mint a késekkel spékelt sokszínűség.

Bokros azért szüntette be a momát, mert rájött, hogy az nem igazán jó skálagyakorlat. A MiMaMó, sem az igazi, de már ebben a változatban tökéletes: "mimamomamimamomamó" :))

Már egy hete csak a momára gondolok.... :)

És mennyivel olcsóbban megúszták volna. (valakik) :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés