Orbán eljuttatott minket a feudalizmusba

2018. augusztus 1. 07:26

Farkas Attila Márton
24.hu

Diktatúra sincs, fasizmus meg pláne, mivel azok modern dolgok.

„Ha ugyanis lopnak, az azt jelenti, hogy a rendszer maga rendben van, csupán korrupt emberek korrupt módon működtetik.

Nem, kérem, itt nem lopnak, hanem hűbéri szisztémát építenek a kétharmadból, méghozzá kellő szakértelemmel, mérnöki precizitással. Nem haveri kör nyúlja le a közpénzt és az állami megrendeléseket, hanem egy új nemesség diszponál a feudális állam javai fölött hűsége jutalmának fejében, uralkodói kegyből. És diktatúra sincs, fasizmus meg pláne, mivel azok modern dolgok. Ebben az országban ezt mindenki tudja, főleg vidéken, kivéve Kálmán Olgát meg az ellenzéket.

Van még az »igazi baloldal«, a radikális liberálisok, emberjogvédők, marxisták és hasonlók kicsiny városi közege. Csupa értelmiségi aktivista meg kávéházi forradalmár, akik inkább lelkesednek az LMBTQI közösség vagy a migránsok jogaiért, meg a női kvótáért, mintsem a magyar társadalmi valóság feltárásáért, mert a gender meg a píszí világtrend, maga a progresszió, amiért lájk jár, talán ösztöndíj is.

Lehet publikálni meg szivárványos zászlót lobogtatni és bosszantani a nácikat.

Amúgy is undorító a magyar vidék, disznószarszag mindenütt, szexista és rasszista dumák, a bunkó parasztok újra megszavazták az Orbán-diktatúrát, minek vele foglalkozni?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/133571

Ajánljuk még a témában