Patyi most bizonyíthat Orbánnak

2018. július 4. 16:51

Ne legyen kétségünk, itt csak olyan ember lehet majd bíró, aki elkötelezett a Fidesznek, azaz nem a törvényeknek, hanem a Fidesz hatalmi érdekeinek lesz alárendelve.

„Orbán bírósági vezetőt csinál abból az emberből, aki bocsánatot kért tőle azért, mert betartotta a törvényeket. A kormány már meg is találta a Fidesz házi bíróságának, a Közigazgatási Felsőbíróságnak vezetőjét, aki nem más, mint az a Patyi András, aki az NVB elnökeként meghunyászkodott és bocsánatot kért Orbán Viktortól azért, mert megbírságolta.

Ennek a bíróságnak kell majd döntenie azokban az esetekben, ha valaki az állammal pereskedik. Ezek után sejthetjük, hogy milyen független ítélkezésre számíthatunk egy olyan szervezettől, amelynek a vezetője elnézést kért a miniszterelnöktől azért, mert betartotta a törvényeket. Ne legyen kétségünk, itt csak olyan ember lehet majd bíró, aki elkötelezett a Fidesznek, azaz nem a törvényeknek, hanem a Fidesz hatalmi érdekeinek lesz alárendelve. 

Patyi András most bizonyíthat majd Orbánnak, hogy többet nem fog hibázni, fideszeseket nem fognak többet elítélni és ennek mindössze a bírói függetlenség az ára. ”

(MTI-OS)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/132083