Fidelitas közleménye

2018. március 18. 21:50

Fidelitas
MTI-OS

Laura nevével és fényképével visszaélve, hamis információkat közölt Szávay István, akit azonnali bocsánatkérésre szólítunk föl!

„Döbbenten állunk a csicskapárt minapi gátlástalan akciója előtt. Nem tudjuk, hogy a Simicska Lajos által felkínált pénz vagy 1-2 pohár frissítő elfogyasztása sarkallta a szebb napokat is megélt Szávay Istvánt arra, hogy nemtelen támadások céltáblájává tegyen egy fiatal lányt, azzal, hogy hazugságokat posztol róla.

Kicsinyes és aljas politikai lejáratásnak tartjuk, amit Szávay elkövetett, még annak fényében is, hogy a még napjainkban is a Jobbikban politizáló emberekkel szemben már nincsenek morális elvárásaink.

Laura a Fidelitas tagja, aki mellett kiállunk és nem fogjuk hagyni, hogy a hatalomvágytól szájkosarukat vesztett jobbikosok ilyen méltatlan támadás célkeresztjébe állítsanak és lejárassanak egy ártatlan egyetemista lányt. Laura nevével és fényképével visszaélve, hamis információkat közölt Szávay István, akit azonnali bocsánatkérésre szólítunk föl! A Fidelitas jogi lépéseket kezdeményez az ügy tisztázása érdekében.

Idegen szívvel, megrészegült fejjel, bemocskolt kézzel. Jobbik, ez maradt belőletek. Szégyelljétek magatokat!”

MTI-OS

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126737

Ajánljuk még a témában