A magyar zsidóság „fideszesítése” ellen mozgósít a Heller–Konrád-féle ellenzéki kör

2017. július 17. 16:28

Borbás Barna
Válasz.hu
Szűk körű magántalálkozón és egy 28 oldalas „proklamációban” igyekezte meggyőzni Josszi Amrani izraeli nagykövetet és rajta keresztül Benjámin Netanjahu miniszterelnököt a Soros György-ös kampány antiszemita felhangjairól és az újjáéledő horthyzmusról a Heller Ágnes–Konrád György–Kovács M. Mária-féle ellenzéki kör.

„Szűk körű magántalálkozón és egy 28 oldalas »proklamációban« igyekezte meggyőzni Josszi Amrani izraeli nagykövetet és rajta keresztül Benjámin Netanjahu miniszterelnököt a Soros György-ös kampány antiszemita felhangjairól és az újjáéledő horthyzmusról a Heller Ágnes–Konrád György–Kovács M. Mária-féle ellenzéki kör – értesült a Válasz.hu. Ugyanennek a csoportnak nagyon nem tetszik, hogy egyesek »fideszesíteni« akarják a magyar zsidóságot.

A napokban háromfős »küldöttség« járt látogatóban Josszi Amrani izraeli nagykövetnél. Kovács M. Mária történész, Zentai Péter újságíró és Bokor Péter építész azért kértek találkozót, mert szerintük a kormány és személyesen Orbán Viktor a Soros György-ös plakátokkal és az időben a kampánnyal egybeeső, Horthy Miklóst államférfinek nevező beszéddel átlépett egy határt, a magyarországi antiszemita helyzet ismét fokozódik. A csoport kiáltványt is vitt Josszi Amraninak, melyben tizenhét közszereplő (köztük Heller Ágnes, Konrád György, Karsai László, Vágó István) és magánszemély egy-egy, Benjámin Netanjahunak vagy Orbán Viktornak fogalmazott üzenete olvasható.

Úgy tudjuk, hogy a nagykövet támogatásáról biztosította a csoportot, sőt elmondta, ferdítés, hogy az izraeli kormányfő kihátrált mögüle, mert valójában nem visszavonatták, hanem csak kiegészítették a Soros-kampányt elítélő nyilatkozatát, és Josszi Amrani pozíciója nem került veszélybe az eset miatt. (A nem visszavonatást annyiban muszáj árnyalni, hogy Izraelből úgy »egészítették ki« a nyilatkozatot, hogy száz százalékban azzal ellentétes dolgokat állítottak.) Információink szerint a nagykövet arról is beszélt, hogy nem is olyan pozitív az Orbán-féle politika megítélése az izraeli kabinetben, mint ahogy aztmost Budapesten, kormányközelben látni szeretnék.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mit ne mondjak!
Mi baja volt és van, vagy lesz itt, Magyarországon Hellernek, vagy Konrádnak?

Persze, nem kizárt, hogy lesz, ha a ballib-ballib fog kormányozni, de ezt meg ők akarják nagyon.
A Magyarországon élő, magát zsidó származásúnak valló magyar állampolgároknak semmilyen bántódása nem esett és nem is esik a Fidesz kormányzása alatt.
Ez a két vénember újra a hitleristák mellé állt.
Úgylátszik, Heller Ágnes már rég elfelejtette a megaláztatásait, amit az általa most preferáló kommunistáktól kapott.
Jellem kérdése a politikai élet!

Heller Ágnesről és Konrád Györgyről jól tudjuk, hogy patologikus orbánfóbiások. Orvosi kezelésük mihamarabb megkezdését javaslom. De ki az a Kovács M. Mária?

és ezek soha egy másodpercre sem fogják észrevenni, hogy jobban tolják a fidesz szekerét, mint Bayer és az egész békemenet együttvéve.

Kabaré hétfő van?
És még ez is.........:)

http://spiler.blog.hu/2017/07/..

Konrád azt nyilatkozta, hogy nem tetszik neki a kerítés, de szükséges.
Benne még van önvédelmi reflex.

Az egész baloldal kezd egyre inkább patologiássá válni. Minap olvastam valami baloldali véleményt, persze lesújtó volt, de ez a része érdektelen. Viszont felfigyeltem a nevekre, akiket emlegetett, mint negatív példák, akik tönkreteszik ezt a világot:

Orbán, Kaczynski, Trump, Putyin, Erdogan, Asszad, még pár kisebb. Netanjahu nyilván hamarosan felzárkózik, hisz tudjuk, milyen megbocsájthatatlan bűnt követet el (gyakorlatilag legitimálta Orbán Soros-ellenes kampányát, illetve magát Orbánt és rendszerét is azzal, hogy meglátogatta)

A cél nyilvánvalóan a szokásos Orbán-bashing volt, de azért érdekes volt látni a névsort. Trump és Putyin, az ellenségetek? Trump nem indított háborút senki ellen, leszámítva azt az egy demonstratív rakétázást a szír reptér ellen,de áldozatokról nem nagyon hallani, és azóta gyakorlatilag feléjük se nézett.

Jah, és ami még feltűnt, a névsor. Mintha egyre csak növekedne, egyre hosszabb lenne. Kicsit olyan, mint a medve halállistája, csak ezt mintha a nyúl írná, és csak azért, hogy egymást hergeljék vele.

Szóval oda akartam kilyukadni, hogy Trump ellenség. Oké. Putyin ellenség, oké. Netanjahu, mi más lenne, mint ellenség? A három talán legbefolyásosabb politikai vezető az ellenségetek. Mármint a liberálisoké.

Szerintem meg elment az a maradék józan eszetek is, barmok.

Már bocsánat, de kicsoda a Heller Ágnes–Konrád György–Kovács M. Mária brigád ?

Pontosan olyanok mint Soros. Mközben semmilyen demokratikus felhatalmazással nem bírnak, elérik hogy fogadja őket az EU bizottsága (a nagykövet) és áskálódjanak, előadják személyes véleményüket a nagy többséggel megválasztottakkal szemben.

Nos ez a demokraták demokráciája.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés