Legyen a Pride munkaszünet! – és még két grátisz javaslat a felvonulás szervezőinek

2017. július 7. 12:54

Stumpf András
Heti Válasz
A Pride nem a mi bulink. Ha inkább mégsem szervezik meg, az semmit sem mond az ország állapotáról.

„Ha kordon lesz, nem lesz Pride! – fenyegették meg az éves, épp holnapra esedékes felvonulás szervezői az ország népét és a világ közvéleményét.

Kit érdekel? – mondta erre magában az ország népe és a világ közvéleménye. Na jó, utóbbi nem mondott semmit, aligha értesült róla, mindenesetre a rendőrség zsarolásához sem tűnik valami erős ütőkártyának ez a durcás »ha kordonoztok, akkor nem vonulunk«. Egyszerűen azért, mert a rendőrség nem valami menő startup, még csak nem is az amerikai követség, tehát nem vágynak testületileg vonulgatni a menetben. Szóval nekik tök mindegy, lesz-e vagy nem lesz. Nekünk is. A Pride nem a mi bulink. Ha inkább mégsem szervezik meg, az semmit sem mond az ország állapotáról, nem a putyinizáció jele, ahogy egyébként könnyedén tálalnák mondjuk az igazmondásáról híres ZDF-en, elfelejtve, hogy szabadon vonulhatnak, csak épp nem akartak vonulni. Tegyük világossá: a kordon a menetelőket biztosítja, védi. Semmi köze a szabadság eltiprásához.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha Stumpf nélkül is nagy a Pride által tudatosan kavart média-feltűnés keresés , akkor ő legalább jól tette , hogy a médiában kisebb tábort képező Pride-kritikusok hangját szólaltatta meg .

Te....te....te trollok gyöngye!!! :))))))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés