Már a lovagkeresztet megtartókat listázzák a baloldalon

2016. augusztus 25. 10:25
A „Gondolkodó” nevű, több mint negyvenezres, ellenzéki hangvételű Facebook-oldal már azokból gyárt listát, akik nem adták vissza a lovagkeresztjüket Bayer Zsolt kitüntetése miatt.

Hosszú listát közölt a több mint negyvenezer követővel rendelkező, Gondolkodó nevű Facebook-oldal azokról a művészekről és közszereplőkről, akik nem adták vissza eddig a lovagkeresztjüket Bayer Zsolt kitüntetése miatt. A listán többek között Gerendás Péter, Nagy Feró, Péterfy Bori, Mucsi Zoltán és Fenyő Miklós szerepelnek. „Ti mikor adjátok vissza?” – teszi fel a kérdést a Gondolkodó.

 
Az oldal kommentelői megosztottak: „Hát ez egy igen jó kérdés...,na majd kiderül...” – írja egyikük; „Ők inkább udvari bohócok. Akik visszaadták ők az értelmiséget képviselték” – írja egy másik kommentelő, „most válik el a szar a májtól...” –olvasható egy harmadik kommentárja.
 
Van, aki viszont így vélekedik: „Döntse el mindenki maga, hogy mit csinál a kitüntetésével, senki ebbe ne szóljon bele!!!!”. Egy másik kommentelő így fogalmaz: „Nem értem,miért kell számon kérni másokat. Azt a díjat megkapták,oszt jóvan. Pl. nem hiszem,hogy Péterffy Bori hatalmas politikával foglalkozó előadó lenne. Jó,hogy vannak,akik visszaadták,sőt. De joga van megtartani annak,aki akarja! Miért kell nyomást gyakorolni másokra? Miért kell úgy beállítani őket,hogy szar emberek,ha nem adják vissza? Ez szerintem semmivel sem jobb,mint szar embernek adni egy lovagkeresztet...”.
 

Összesen 190 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van egy olyan sejtésem, hogy a korábbi "botrányhullámokhoz" is hasonló akciók során csatlakoztak a húzónevek, csak ezt a lelki nyomást eddig nem a nagy nyilvánosság előtt csinálták.

Mi lenne, ha visszaadnám a diplomámat csak azért,
mert úgy ítélem meg, hogy akik most kapnak,
sokkal könnyebben jutnak hozzá - vagyis hozzám
képest érdemtelenül?

Rosszul tudod. A diplomát is adják - valamiért
cserébe. Mint ahogy a kitüntetést is.

Na attól a negyvenezer fotelforradalmártól most lefostam a bokám:)
Zsebpénzmegvonás, két pofon aputól, egy hét fizikai munka, és meg vannak mentve.

Szily is megkapta a magáét, amikor szóbaállt Deutsch-csal.

Ez nagyon durva liberálfasizmus!
Megfélemlítik a kitüntetetteket.
Ezt az írást ajánlom figyelmükbe:

"Gerlóczy: Vége! Minden magyar kitüntetett visszaadta a kitüntetést

Egy elismert nőgyógyász visszaadta a kitüntetését azok miatt, akik visszaadták a kitüntetésüket. Mint elmondta, nem akart olyanok közt szerepelni, akik közt korábban olyanok is szerepeltek, akik később azok miatt adták vissza a kitüntetésüket, akik szerepelni akartak azok közt, akikről sejthető volt, hogy miatta visszaadják a kitüntetésüket. A nőgyógyász tette mélységesen felháborított egy magyar villamosmérnököt, aki arra hivatkozva küldte vissza a kitüntetését, hogy nem akar olyanok közt szerepelni, akik felháborodnak azon, hogy a kitüntetettek közt korábban olyanok is szerepeltek, akik később azok miatt adták vissza a kitüntetésüket, akik szerepelni akartak azok közt, akikről sejthető volt, hogy miatta visszaadják a kitüntetésüket. A kedélyek egészen addig nem csillapodtak le, mígnem az összes élő kitüntetett vissza nem adta a kitüntetését, legutoljára egy matematikus, akit egyáltalán nem érdekelt, hogy ki, miért adja vissza a kitüntetését, viszont, mint elmondta, méltatlannak érezte magát a kitüntetésre, mert, akárhogy törte a fejét, semmit sem értett már az egészből."

Vaskeresztjét sem adta vissza senki, mert Fuchs Jenő is kapott.

Fordul bizony. Nem lesznek ölelgethető muszlimok nálunk, ha nem teccenek vigyázni, jajjaj. Nem lesz kiknek adományokat gyűjteni, nem lesz kikkel tönkretenni a költségvetést, nem lesz kikkel összefogva ismét hatalomra kerülni. Nem lehet majd feministaként a fejrehúzott zsákban járás jogáért harcolni. Stb, stb.

Ócska tanácsköztársasági terror, amelyet a tanácsköztársasági származásúak gyakorolnak.

Akasztani is fogtok, bolsik? Pontosabban: mikor kezditek a nyilvános akasztásokat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés