A PKP 2018-as választási programjának vázlata

2016. március 29. 18:44

Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

Magyarország ma felkészületlen arra, hogy a fejlett európai nemzeteknek versenytársa és együttműködő partnere legyen. A Polgári Konzervatív Párt célja: változtatni ezen.

„A Polgári Konzervatív Párt 2018-as választási programjának kivonata. Aki egyetért velünk, várjuk a segítségét választókerületi szervezeteinkben, szakértőként, anyagi támogatóként.

Magyarország ma felkészületlen arra, hogy a fejlett európai nemzeteknek versenytársa és együttműködő partnere legyen.

A PKP célja: változtatni ezen.

Ennek érdekében a következő feladatokat tűzzük ki magunk elé, és ezekhez kérjük az ország népének támogatását:

1. Minél több honfitársunk bekapcsolása a nemzeti érdekű, versenyképes piacgazdaság kialakításába, hogy a társadalmunk minden rétege gazdagodásnak indulhasson.

2. Általánosan ingyenes nevelési-oktatási rendszer a bölcsődétől az első egyetemi diplomáig azért, hogy mindenki megkapja a szükséges tudást és képzettséget életének minél értékesebb kialakításához.

3. Vegyes tulajdonú egészségbiztosítási és egészségügyi rendszer azért, hogy megoldódjon a magyar ellátórendszer finanszírozása, és mindenki hozzáférhessen színvonalas egészségügyi ellátáshoz.

4. Új alapokra helyezett jogállam, az önkormányzati rendszer megerősítése, kétkamarás parlament civil felsőházzal – hogy erősödjön a társadalom ellenőrzése a pártok fölött.

5. A politikai bűnözés és korrupció felszámolása.

6. Együttműködő nemzetek Európája. Az EU intézményrendszerének és feladatkörének átalakítását a nagyobb értékteremtés érdekében. Az európai civilizáció védelme.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/98529

Ajánljuk még a témában