Titoktolvajok

2014. március 7. 7:56

Szerető Szabolcs
MNO
A hiányzó dokumentumokról szóló híradás viszont arra utal, hogy van még Őszödnek sötét titka, amelynek homályban tartása valakiknek nagyon fontos az előző kormány környékéről.

„Úgy látszik, a kényes iratok kezelését tekintve is kimutatható a folytonosság az állampárt és utódai között. Miközben tegnap a parlament nemzetbiztonsági bizottsága az őszödi kiszivárogtatásról készült titkosszolgálati anyagokról tárgyalt, a NOL.hu valódi bombahírrel rukkolt ki: a Belügyminisztériumban fegyelmi eljárás indult annak kiderítésére, hogyan tűnhetett el a kérdéses vizsgálathoz kapcsolódó 22 dokumentum. Az államtitkokat tartalmazó iratokat az előző kormányzati ciklus idején emelték ki, akarom mondani, lopták el. S amikor ez kiderült, az ügy – akkor még különösebb nehézséget nyilván nem okozó – felderítése valamiért elakadt.

Kísért a múlt, a vesztüket érző, nem éppen demokratikus érzületű hatalmak rutinszerű gyakorlata. Ugyanígy rostálták meg, mentették ki szorgos kezek a rendszerváltozásra készülve az ügynökaktákat, vagy tüntették el a Horn-kormány alatt a Honvédelmi Minisztériumból a néhai miniszterelnök karhatalmista múltját megvilágító anyagot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Szilvási család még nagy titkok tudója.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés