Csak a szokásos

2024. szeptember 30. 06:39

Bod Péter Ákos hibásnak tartja a magyar migránspolitikát, a ránk kirótt milliárdos brüsszeli büntetést pedig haladéktalanul befizetné, be ő… Van kérdés?

2024. szeptember 30. 06:39
null
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

Nyitókép: Bod Péter Ákos (Ficsor Márton/Mandiner)

Ezen a héten Bod Péter Ákos közgazdász tájékoztatott a kormány várható pénzügyi összeomlásáról a Hírklikk.hu hasábjain. Derűs olvasmány. Emberünk a rendszerváltáskor még az Antall-kormány ipari minisztereként dolgozott, később jegybankelnök lett, sőt az első Orbán-kormány idején is a nemzeti oldalon találjuk mint tanácsadót. Utána viszont – ahogyan egy kommentelő írja – »liberális siratóasszonnyá vénült«.

Valaki egyszer megszámolhatná, hány leharcolt monetáris vészharangozót foglalkoztat napi, heti rendszerességgel az ellenzéki média. Bár a bölcsességek egy kaptafára készülnek, előadóik igyekeznek színezni épületes ökörségeiket. Bod humorista például most azt magyarázza, hogy a miniszterelnök beszédei a gazdasági semlegességről alaptalanok, hiszen nem lehetünk semlegesek, elvégre a NATO-csatlakozásról, illetve az uniós tagságról is népszavazás döntött. Szerinte Orbán Viktorék többször is »pofon verték« az uniós kapcsolatrendszert – most is, amikor bírságot kaptak a migránsügy kezelése miatt, ám nem igyekeznek javítani a hibát, és befizetni a bírságot, hanem ellenállnak, ami nem jó taktika. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. szeptember 30. 08:24
És ezek a figurák okoskodtak itt évekig! A privatizációs bevételekből sem prosperáló ágazatokba fektettek, hanem az adósságszolgálatot erőltették. És ezek bokrossal surányival meg a többi faszjankóval együtt nem kurta vasban guggolnak a tömlöcben, hanem ontják tovább a seggfasz kreténségeket.
sexykitty-5000098
2024. szeptember 30. 08:18
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­k­­­e­­­l­d­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­­x­i­­ ­­­p­­u­­n­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
iphone-13
2024. szeptember 30. 08:17
AZ VOLT A NAGY HIBA, HOGY TE MEGSZÜLETTÉL TE MOCSKOS KOMCSI PATKÁNY. A POFÁD TARTANÁD JOBBAN JÁRNÁL TE GAZEMBER.
pipa89
2024. szeptember 30. 08:16
Na, az ilyenek miatt volt magatehetetlen szegény Antall József. Bod Péter Ákos a globcsi filantrópok szolgálója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!