Miért nem tehet soha, semmiről Karácsony?

2024. január 08. 06:18

Karácsony a tanácsadói javaslatára eljátssza az esetlen, sajnálni való lúzert, akit mindenki bánt a jobboldalon és baloldalon egyaránt.

2024. január 08. 06:18
null
Both Hunor
Both Hunor
Pesti Srácok

„Karácsony Gergely magyarázkodik és a kormányra mutogat a Budapest-bérlettel kapcsolatban is. Micsoda újdonság! A főpolgármester nyilatkozatcunamit zúdított a közvéleményre, mivel újra kiváló alkalmat látott arra, hogy előadja az áldozat főpolgármester szerepét. Persze, ahogy ez lenni szokott, ez most is hazugság.

A valóság ehelyett az, hogy Karácsony Gergely láthatóan meg sem próbált megegyezni a kormánnyal, december legvégét megvárta az egyeztetéssel, ráadásul egy olyan ajánlatra mondott nemet, és rúgott fel egy sok éve jól működő rendszert, ami 1,2 milliárd forinttal emelte volna öt év után a főváros hozzájárulását – egészen pontosan 7,4 milliárdról 8,6 milliárdra.

Karácsony Gergelynek esze ágában sincs megoldani a helyzetet, inkább kihasznál minden egyes alkalmat arra, hogy a nyilvánosságnak előadhassa a fentebb már tárgyalt áldozat szerepét, akit megtámadott a gonosz kormány. Próbálja teljes egészében a minisztériumra tolni azt a felelősséget, hogy december legvégéig eszébe sem jutott azzal foglalkozni, hogy le fog járni a főváros számára fontos, sok éve hatályos szerződés. Magyarul vagy hanyagságból, vagy szándékosan élezte ki ezt a helyzetet. Én az utóbbira tippelek.

Karácsony a tanácsadói javaslatára eljátssza az esetlen, sajnálni való lúzert, akit mindenki bánt a jobboldalon és baloldalon egyaránt. A valóság azonban az, hogy a főpolgármester nemcsak, hogy nem tud várost vezetni, de tudatosan nem is akar. Élvezi, hogy páváskodhat a trónszékben, neki ennyi elég. És semmi valós célja nincs a fővárossal. 

Hülyének néz mindenkit, legfőképpen a saját szimpatizánsait. Hiszen pontosan jól tudja Gergő, hogy mit művel a DK-s brigád a pénzcsapoknál, ahogy azt is pontosan jól tudta, hogy a mostani Budapest-bérlet cirkuszt nem is akarja megoldani. Hülyének nézi a szimpatizánsait, akik a csődbe vitt főváros romjain, újra Gergő áldozatpózában gyönyörködhetnek. Városháza-ügy, Lánchíd felújítás, 426 milliós kampánytámogatás csak néhány példa, de végtelen a sor. Gergő sosem tehet semmiről.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. január 09. 23:31
Gelinek semmi nyoma nem marad, bármeddig lesz a posztján! Fészbuk posztokat nem lehet harminc év múlva mutogatni! Úgy jár mint Demszky! Nem marad utána semmi kézzel fogható, amire büszke lehet!
SABOTAGE
2024. január 09. 00:19 Szerkesztve
Te fidesszar mocskolodó, nemújságíró, fizetett propagandista szarjancsi!!!!! Neked is csak a szar ömlik a szádból, mint bayernak!!!
véna
2024. január 08. 21:55
Karácsonyról azt is elhinném, hogy egy háborús országból idemenekült agysebész migráns apuka gyereke, akin hogy addig se essen ki a formából, apuci gyakorolt néhány rutinfogást a hosszú út alatt.
szarvas-2
2024. január 08. 20:08
1 fasz. Amit a belpesti kozmoplita öregasszonyok imádnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!