Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Csepeli gyilkosságok: egy ember előzetesben

2011. augusztus 26. 13:31

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy férfit, akit egy, a csepeli gyilkosságokkal összefüggő ügyben gyanúsítanak emberöléssel.

2011. augusztus 26. 13:31

Elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit egy, a csepeli gyilkosságokkal összefüggő másik gyilkossági ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítanak. Feltételezések szerint a most előzetesbe helyezett gyanúsított meggyilkolt és elásott egy diósdi férfit.

A Hirado.hu szerint az egy éve eltűnt diósdi férfit többen verhették halálra. Azt nem tudni, hogy a közelmúltban kiásott négy holttest egyike-e a diósdi férfi, mivel azokat még nem azonosították. Elképzelhető tehát, hogy egy ötödik tetem is van valahol a csepeli erdőben.

A csepeli gyilkosságokkal összefüggésben három ügyben nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda. Az első egy rablás, amelynek három gyanúsítottja van, a második az augusztus 11-én kihantolt négy holttest ügye, a harmadik pedig egy diósdi férfi meggyilkolása, akinek a holttestét még nem találták meg.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2011. augusztus 26. 17:13
Azért aranyos, hogy húsz év liberalizmus alatt Budapesten összejött egy felső paleolit vadásztelep a Csepeli kiserdőben! "Hajléktalanok tanúvallomásaiból kiderül, hogy a csepeli szabadkikötő szomszédságában néhányan a szó szoros értelemben állati sorban éltek. A konfliktushelyzetekben gondolkodás nélkül egymás életére törtek, a szurkálások olyanok voltak, mint másutt a pofozkodás. A csoportban élő nőket nem meghódítani, de legalábbis rábeszélni kellett a kapcsolatra, hanem az éppen erősebb létesíthetett velük szexuális viszonyt. Ezt a viszonylag zárt közösséget a többi hajléktalan is elkerülte, féltek tőlük. Ezek a tények, valamint a csonka holttestek miatt azt is meg kell vizsgálniuk, hogy esetleg ettek-e a meggyilkolt társaikból az elkövetők. Információink szerint erre vonatkozó adat felmerült az ügyben. – Engem is szúrtak már meg egy korty bor miatt. Itt kint minden megtörténhet. Ittasan vagy beszívva félelmetes dolgokra is képes néhány csöves. Hogy egymást megették volna, azt nem tudom, de olyan már volt, hogy kutyát ettek, annyira éhesek voltak. Aki ezt megteszi, az már csak egy hajszálra van a kannibáloktól" http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/embert-is-ettek-a-csepeli-gyilkosok-2062487?nocache Ez egy tipikus kőkorszaki európai vadászhorda rövid antropológiai leírása. Csodálkozom, hogy az ELTE Kulturális Antropológia Szakcsoportja nem cuppant rá, mert minden viccet félretéve ilyet legközelebb már csak Amazóniában láthatsz, mert az utolsó ilyen csoportok ott élnek a dzsungel érintetlen részein.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!