Most jön a becsapódás

2014. október 07. 19:23

Becsapódás azonban lesz, és mindegy, hogy ki értett egyet Bokros jelölésével és ki vitatta azt, a baloldal megsemmisül ebben a detonációban.

2014. október 07. 19:23
Sinkovics Ferenc
Magyar Hírlap

„Ugyan ki merné vitatni, hogy Bokros Lajos főpolgármesteri jelölése is tipikus kamikázeakció. Tervezhette volna akár a második világháborús japán vezérkar is. Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti szervezetének vezetője azt nyilatkozta a hét végén, hogy csak Bokros győzelmével van remény a változásra a fővárosban. Valószínűleg ezt nem is vitatja a magyar közvélemény, bár ha Bokros, akkor itt bizony mindenki csak negatív változásokra gondol. Nem a fantáziája, hanem éppenséggel a tapasztalatai miatt. Bokros bevetése akár merész, sőt, vakmerő ötletnek is tűnhet, de itt is érvényesül majd az egykori öngyilkos támadások árnyoldala: még a célt sem találja el.

Becsapódás azonban lesz, és mindegy, hogy ki értett egyet Bokros jelölésével és ki vitatta azt, a baloldal megsemmisül ebben a detonációban. Egy törékeny asszony viszont csak vár és vár, és azt hiszi, ez az a pillanat…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2014. október 07. 21:40
Bokrost legalább bizonyos szempontból komolyan lehet venni. Azért nem vele kezdték, hogy kevesebb idő álljon rendelkezésre a kikezdéséhez (mintha a múlt béli dolgai nem lennének elegendők).
alex44
2014. október 07. 20:31
Meg mondom őszintén nem nagyon szeretem az ilyen cikkeket, várjuk már ki ezt az öt napot.
kuwiq
2014. október 07. 20:24
mitonáció? sima placcs lesz, aztán jöhet a bogároldó szélvédőmosó!
krotak
2014. október 07. 20:21
Láttam én már karón varjút! Lehet, hogy hat-hét nagyon civil létrehoz egy blokádot, hogy csak Lali juthasson el a szavazókörbe, s egy szavazattal nyerni tudjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!