Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Lázár János: Júniusban eldönthetjük, hogy Magyarország maradjon-e a béke pártján

2024. május 22. 15:33

Aki bármilyen formában támogatja a háborút, az nem a magyar érdeket szolgálja – jelentette ki a miniszter Nagykállón.

2024. május 22. 15:33

Nyitókép: Balázs Attila / MTI

Magyarországnak csak a béke lehet az érdeke és az, hogy megőrzi függetlenségét Nyugat és Kelet között – hangoztatta Lázár János kedden, országjáró fórumának nagykállói állomásán. A kormány próbál hűséges és lojális NATO-tag és okos európai uniós tag lenni, de ez nem jelenti azt, hogy feladja az ország érdekeit – tette hozzá. 

Egy olyan ország polgárai vagyunk, amelynek a szomszédjában minden nap halomszám ölik egymást a huszonéves fiatalok, az orosz és ukrán huszonéves fiatalok, innen nem is olyan messzire, és egy olyan ország polgárai vagyunk, amelynek a szomszédjában nem is olyan régen öt lövést adtak le az ottani miniszterelnökre, aki majdnem belehalt ebbe a merényletbe” – mondta a miniszter, majd megjegyezte, hogy erős túlzás lenne azt állítani, hogy normális világban élnénk.

Éppen ezért életbevágóan fontos az előttünk álló két választás, ahol nem „csak” EP-képviselőket és városvezetőket választunk meg, hanem eldöntjük, hogy Magyarország maradjon-e a béke pártján, vagy álljunk be mi is a háborúpárti országok sorába.

Én azt kérem önöktől, hogy erősítsék meg június 9-én Orbán Viktort abban, hogy jó, ha kitart a béke mellett, mert az országnak erre van szüksége.

– nyilatkozta végezetül Lázár János.
 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:21
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­­e­l­­d­­ ­a­­ ­­s­­­z­e­­x­i­ ­­p­­u­­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
formaegy-2
2024. május 22. 18:32
"Lázár János: Júniusban eldönthetjük, hogy Magyarország maradjon-e a béke pártján" Milyen mondat ez Lázár? Miért ne maradna a béke pártján? Ha a hazaáruló ballibsi banda jobban szerepelne a vártnál, az miért befolyásolná M.o. békepártiságát? Eddig is hatalmas létszámmal voltunk jelen (Fidesz-KDNP) az EP-ben (sokat értünk vele!) ahol a gyilkos, háborúpárti náci-komcsi banda uralkodik, mégis tudtunk, tudunk a béke pártján állni! Nagyon fontos, hogy a hazaáruló ballibes háborúpárti banda eltünjön, de attól még az EP összetétele a többi országtól függ!!!!!!!!! Semmilyen tájékoztatást nem hallunk, hogy a többi országban hogyan kampányolnak a jobboldaliak! Ami eddig tudunk, abba szarni bele! Egy fecske - Magyarország - nem csinál nyarat.
Kovács Ubul
2024. május 22. 18:18
"És ha el tudja hitetni egy kormány, vagy egy ilyen harmadik világbeli erő az ellenfeléről, hogy valójában ezen a szinten kell félni az ellenzéktől, mert az a fizikai biztonságot is veszélyezteti már, akkor jó eséllyel pályázhat arra, hogy mindenfajta kormányzati teljesítménytől függetlenül, a rend iránti vágy miatt odafordulnak az emberek.” - Orbán Viktor, 2007
LevEDIa
2024. május 22. 18:16
"Magyarországnak csak a béke lehet az érdeke és az, hogy megőrzi függetlenségét Nyugat és Kelet között" Amióta betettük a lábunkat a Kárpát-medencébe, folyamatosan erről álmodoztunk. Eddig nem jártunk eredménnyel, csak időlegesen voltak békés ciklusok, majd újra szóltak, csörögtek a fegyverek. Jó lenne, ha nem ismétlődne minden újra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!