Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Fontos bejelentésekre készül a kormány

2024. május 22. 15:01

Csütörtök reggel 9.30-kor Kormányinfót tartanak.

2024. május 22. 15:01

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

Szerdán ismét kormányülés volt a Karmelita kolostorban. Az ülésről Orbán Viktor miniszterelnök posztolt a közösségi oldalán egy képet.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) jelezte, hogy csütörtök reggel 9.30-kor Kormányinfót tartanak, amiről

a Mandiner élőben tudósít.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:21
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­k­e­l­­­d­ ­a­­­ ­­­s­z­­e­­­x­i­ ­p­u­­­n­­c­­i­­­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Mich99
2024. május 22. 22:58
A moslékos trolloknak fogalmuk sincs arról, hogy mi történik körülöttünk és velünk... Megsúgom: a NATO be akar lépni a háborúba. Természetesen (mint eddig is) egy "puha, soft" átmenetet (lásd: sisakok"...) akarnak beadni nekünk, de a Magyar Kormány nem húnyhatja be a szemét, hanem állást kell foglalnia a Béke és a Szuverenitás mellett. Erről szól majd a Rendkívüli Kormányinfó.
Patika
2024. május 22. 19:20
Fontos v á l a s z t á s i í g é r e t s z i n t ű bejelentésekre készül a kormány. (há borúra itt a derű)
2024. május 22. 17:07 Szerkesztve
Azt is bejelentik majd múlt időben hogy ma volt a Grand openingje a Hotel Dorothea-nak ami a volt Mahart székház és a mellette álló épület átalakításából jött létre?Tulajdonos Orbán Ráhel.Van ma Nika,Recirquel.Àllítólag van sármány a menüsorban de ezek nem takarják el magukat hiszen semmit nem szégyelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!