Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Repedezik az ék

2024. május 22. 12:20

A vezér által képviselt Magyarország fontos ékké vált az Európai Unió és a NATO fellazításában, mind Kína, mind a háborús agresszor Oroszország szempontjából.

2024. május 22. 12:20
Csillag István
Csillag István
Népszava

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benkő Vivien Cher

„Várom, hogy mikor látogat a vezér Moszkvába, most, hogy a kínai elnök már hazautazott. A vezér által képviselt Magyarország fontos ékké vált az Európai Unió és a NATO fellazításában, mind Kína, mind a háborús agresszor Oroszország szempontjából.

A saját érzelmi és mentális torzulásain, zavarain túl a vezér azért vállalkozik az euro-atlanti szövetséggel szembenálló két hatalom szolgálatára, mert fogyóban van az Uniótól származó rabolnivaló. 

A két keleti önkényuralom – kihasználva, hogy a «magyar ék» gazdasági, pénzügyi szilárdsága már nem a régi – «önzetlenül» segít, s az utóbbi időben azt is észleli, hogy a «magyar ék» politikai szilárdsága eltűnőben van. Éppen emiatt az atlantizmus meggyengítésén ügyködőknek sietve kell a magyar ék szilárdításával, erősítésével foglalkozniuk.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:22
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­­é­­­k­­e­­l­­­d­ ­a­­­ ­­s­­z­­­e­x­i­ ­p­­u­­­n­­­c­i­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
BBrutus
2024. május 23. 21:32
Erről a nyomorult Csillagról mindig az jut az eszembe, amikor közlekedési miniszter volt, hogy jövőre aszfaltszagban fog úszni az Ország. És a kátyúk még többen és még nagyobbak lettek. Ez egy tetű.
linkeloe
2024. május 23. 18:16
jövő kedden megint bukik az Orbán kormány......
smokey-eye
2024. május 23. 13:15 Szerkesztve
"kihasználva, hogy a «magyar ék» gazdasági, pénzügyi szilárdsága már nem a régi" Ez mit jelent ? Nem kell az IMF-nél kölcsönért rimánkodni, mert a piac már nem áll szóba velünk mint a te idődben ? Azért ehhez már pofa kell . Minden idők leghülyébb gazdasági minisztere "aggódik" a gazdasági, pénzügyi szilárdságunk miatt . Ez az írás már-már eléri a Juszt-Tomasso nívót . Kész csoda, hogy az ország kibírta ezeknek a korrupt, buta fa'kalapoknak a regnálását .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!