Vásárhelyi Mária szerint Magyarország lesz Európában az első 21. századi „teljes fasiszta diktatúra”

2023. május 05. 17:13

„Páriák, kaszton kívüliek lettünk a saját hazánkban” – írta bejegyzésében a szociológus.

2023. május 05. 17:13
null

Vásárhelyi Mária Facebook-bejegyzésében többek között arra kereste a választ: meddig tűrik még, hogy a miniszterelnök és a kormány úgy beszéljen róluk, mint 

A szociológus szerint szembe kell nézniük azzal, hogy a kormány nap mint nap fenyegeti mindazokat, akik nem értenek egyet a „fasiszta rendszer” kiépítésével. Vásárhelyi úgy véli: jogfosztottak lettek, elvették tőlük a jogokat a szabad véleménynyilvánításhoz, a magánélet védelméhez, a szakmai előrejutáshoz és az anyagi boldoguláshoz is.  

– írta, majd azt is kifejtette: a helyzeten csak sokszázezres tüntetések tudnának változtatni, máskülönben „Magyarország lesz Európában az első 21. századi, teljes szörnyűségességében kifejlett fasiszta diktatúra”.

Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. május 07. 08:58
Miután lassan kihalnak az utolsó emberek is akik még láttak valódi fasiszta diktatúrát ( nem tv-ből, meg a sajtóból) ezeknek egyre könnyebb hisztérikusan sipítozni. Ami ma Magyarországon van az olyan messze áll a fasizmustól mint Ukrajna a demokráciától.
syphax
2023. május 07. 07:01
"...„Páriák, kaszton kívüliek lettünk a saját hazánkban” – írta bejegyzésében a szociológus." Téényleg? NO HA "EZ" IGY VAN-DACÁRA ANNAK, HOGY MI NEM "IGY" LÁTJUK PERSZE-- AKKOR A DOLOG TÖBB, MINT ÖRVENDETES! MINTA-ÉRTÉKŰ!
DE JÓ
2023. május 07. 01:12
Az igazi fasiszta diktatúrában ti már két év után hajón menekültetek, most meg 13 év után is itt szidjátok a rendszert. Ennyi diplomával ez még nem tűnt fel??? Tudod te ezt, csak már megint hazudoztok összevissza, és keveritek a szart. Mert nem tanultok semmiből.
N.N.
2023. május 06. 15:41
Ha a DK véletlen kormányra kerülne, akkor feltétlenül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!