Schobert Norbert az „efebofil” tanársegédről : Én kocsi után kötném, és végighúznám az utcán a csávót

2023. február 21. 16:46
„Ha az én tizenhét éves fiamat egy 40 éves tanár zaklatná, nem állnék jót magamért!” – nyilatkozta a fitneszedző-üzletember.

„Teljesen mindegy, hogy tizenöt éves fiú vagy lány a tanár szeretője. Sebestyén Balázshoz csatlakozom, ha ő vasvillát állítana a hátába, akkor én kocsi után kötném, és végighúznám az utcán a csávót” – nyilatkozta Schobert Norbert a Bors megkeresésére a Krúdy Gyula Általános Iskola egykori tanársegédjéről.

A finteszguru szerint szigorítani kellene a vonatkozó törvényeket. Kifejtette, az ilyen esetek vonatkozásában az Egyesült Államokban 21 év az alsó korhatár.

Azt nyilatkozta, hogy támogatná ennek a bevezetését, mert szerinte 20 éves korig minden fiatal befolyásolható.

„Ha az én tizenhét éves fiamat egy 40 éves tanár zaklatná, nem állnék jót magamért. Azért tartom ezt annyira felháborítónak, mert mi szülők rábízzuk a pedagógusok felügyeletére a gyerekeinket!” – tette hozzá Schobert.

.Ismert: az egyik budapesti általános iskola pedagógiai asszisztense azzal dicsekedett a TikTokon, hogy 15 éves fiúszeretője van, és hogy ez nem pedofília, csak „efebofília”. Továbbá hencegett azzal, hogy nem eshet bántódása, mert olyan szervezetek védik, mint a TASZ, vagy a PDSZ.

Nyitókép: Földházi Árpád, Mandiner

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés