Daniel Freund a Horthy-szoborról: Undorító

2022. szeptember 1. 17:30
A német EP-képviselő szívügye a magyar belpolitika.

Daniel Freund, az Európai Parlament liberális EP-képviselőjéről köztudott, hogy kis túlzással, de az egész napját azzal tölti, hogy Magyarországgal kapcsolatos Tweeteket oszt meg. Természetesen azt a hírt sem hagyta szó nélkül, hogy a magyar Parlamentben a Mi Hazánk politikusa, Dúró Dóra irodájában egy Horthy szobrot helyezetek el.

Ezzel kapcsolatban  így fogalmaz Daniel Freund: „Undorító”.

A német EP-képviselő a Magyarországot rendszeresen támadó Kim Lane Scheppele posztját osztotta meg.

 

Kapcsolódó

Kim Lane Scheppele: Orbán mindig kitalál valami új trükköt. Bővebben...

Nyitókép: YouTube

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki felelős hány ember haláláért is?
Chaim Weizmann, a Zsidó Világkongresszus elnöke New York-i beszédéből, 1942. december 3-án:

„Nem tagadjuk, és nem félünk annak bevallásától, hogy ez a háború a mi háborúnk és a zsidók felszabadulásáért folyik. … A mi frontunk, a zsidóké, erősebb, mint minden más front együttvéve.

Ehhez a háborúhoz mi nem csak a pénzügyi támogatásunkat adjuk, amelyen az egész háborús termelés alapul. Ehhez a háborúhoz mi nem csak a teljes propaganda gépezetünket adjuk, ami a morális energiát szolgáltatja a háború folytatásához.

A győzelem garanciája túlnyomórészt az ellenséges erők gyengítésén alapszik, ahogy a saját országaikban, az ellenállás útján semmisítjük meg azt. Mi vagyunk a Trójai Faló az ellenség várában. Az Európában élő zsidók ezrei jelentik azt az alapvető tényezőt, amely az ellenség megsemmisítéséhez vezet. Ott a mi frontunk egy tény és a legértékesebb hozzájárulás a győzelemhez.”

Ettől még nincs igazolva, hogy egy hülye német belepofázzon a mi dolgainkba. Jók voltak nácinak, jók voltak keményvonalas kommunistának, most jók hülye, buzipárti liberálisnak, inkább ezzel foglalkozzon Freund.

Gondolom arról is ír jelentést, hogy hogyan bántak a négereikkel Amerikában akkor, amikor Magyarországon már zsidó volt a hadügyminiszter: Báró Hazay Samu.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés