Így rázza magát a finn miniszterelnök (videó)

2022. augusztus 17. 22:25
Sanna Marin bulizik.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Sanna Marin nem az a hagyományos, karót nyelt kormányfő. A finnek 36 éves miniszterelnöke nemrég a Ruisrock Fesztiválon is járt – írja 444.hu.

Az Iltaleht nevű finn lap több letöltött Instagram sztorit is újraközölt, ahogy a kormányfő finn hírességekkel bulizik. Átlagos bulivideó, Sanna Marin táncol, énekel és a fenekét rázza. Sokan úgy reagáltak rá, hogy egy miniszterelnökhöz méltatlan mindez. A lap is azzal indokolta a közlést, hogy bár semmit sem lehet tudni, hogy hol és mikor készült a videó, mégiscsak a miniszterelnökről van szó. Marin fekete felsőben, fehér nadrágban látható a felvételeken.

 

Nyitókép: Saara Peltola / LEHTIKUVA / AFP

Összesen 274 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne felejtsük el, hogy a csaj még soha nem nyert választást (finn Bajnai Gordonka), az majd jövő tavasszal jön. Elnézve a mostani helyzetet, fél éve lehet hátra a nagypolitikában.

Érdekes, én különösebb őrjöngést nem látok.
ELLENBEN a 444-telex-hvg kommentmezejében EUFÓRIKUS ISTENÍTÉS megy gőzerővel... szürreális (ha nem szoktuk volna már meg...).

Téged a Jobbik hergelőbizottsága szalajtott? Ki a faszt érdekelsz?

Csakhogy ez a különbség akkor alakult ki, amely korszak egy részében ennek a nőnek még a szülei sem éltek.

Az 1950-es, 60-as, 70-es évek nyugat-európai gazdasági csodájára visszamutogatni 2022-ben (amikor konkrétan OMLIK ÖSSZE MINDEN, amit a mostaniak nagyszülei felépítettek...) meglehetősen bizarr.

Azért legalább a legalapvetőbb vesszőket, pontokat elhelyezhetted volna, mert így kobkrétan érthetetlen, miről ugatsz. Bár ehhez a "tartalomhoz" illik a forma...

Dékájobbágy!
(Most így jó?)

Amúgy röhejes, hogy EU-s (!!!) statisztikai adaton röhögsz... a 6,5% az pontosan ugyanolyan módszertannal közzétett adat, mint pl. Bezzeg-Szlovákia alig több, mint MÁSFÉL (!) százaléka és utolsó előtti helye. Es hát amikor valami már sok éves trend (Szlovákia sereghajtó a GDP-növekedésben, Magyarország az élbolyban), akkor viszonylag nagy a valószínűsége, hogy nem a tükröt kellene okolnod...

Jó idők gyenge embreket hoznak.

Az egyik intervenciós katona, az angol hiradós, Hunter, naplójában beszámol arról, milyen bolsevik tevékenységet tapasztalt a függetlenedni vágyó Észtországban:

A bolsevikok kínozták az észteket, kinyomták szemeiket és kínai kínzásmódot alkalmaztak rajtuk. „Az egyik alkalommal egy észt család ül az ebédlőasztala körül, finom ételekkel telerakott asztaluknál. Csupán a kezeik voltak az asztallaphoz szögezve és a lábaik a padlóhoz. Így éhenhaltak míg az étel csak néhány hüvelykkel volt a szájuk előtt.”
Forrás: Miles Hudson: Intervention in Russia (Intervenció Oroszországban), 1918-1920, Leo Cooper, 2004, 160.old.

A szemek kinyomása és a végtagok leszögezése szovjet hagyománnyá vált, mert ezt a második világháborúban is széles körben alkalmazták.
Forrás: Joachim Hoffmann: Stalin’s War of Extermination (Sztálin megsemmisítési háborúja), 1941-1945, Theses and Dissertation Press, 2001, oldalakon keresztül.

Mióta tudsz erről és mióta My Lai-ról és Guantanamoról? De őszintén!

Az erkölcsi fölényt az adja, hogy egy kapitalista sohse beszélt munkásparadicsomról, miközben ölt, a kommunista meg állandóan arról beszélt miközben ölt.
A szovjetek barátkozni mentek Észtországba, viszont az amerikaiak nem barátkozásból bombázták Hirosimát. (Hanem pont üzenetként a barátkozó Szovjetuniónak)

A gyarmattartó kommunistáknak voltak katonái az egész szovjet-orosz gyarmatbirodalomból. Ezzel mit akarsz mondani?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés