Gyurcsány és az ő híres hazaszeretete

2021. augusztus 11. 18:00

Feri olyan magyar, aki a feleségét küldi Brüsszelbe, hogy ott kilóra árulja a hazáját.

2021. augusztus 11. 18:00
null
Rákay Philip
Facebook

„Gyurcsány olyan magyar, aki bukott politikusként bedarálta a teljes magyar ellenzéket, mindenkit »összegyurcsányozott«;

  • olyan magyar, aki a feleségét küldi Brüsszelbe, hogy ott kilóra árulja a hazáját;
  • olyan magyar, akinek semmi sem szent, semmi sem drága azért, hogy ismét megkaparinthassa a hatalmat: nácikkal borul össze, homofób politikusoknak kampányol, ha az ő – és nem az ország – érdeke éppen úgy kívánja.

Gyurcsány Ferenc olyan magyar, aki bármit csinál, a végén mindig a többi magyar és az ország fizeti meg a döntései árát.

Éppen ezért: tőlem aztán annyira imádhatsz absztinens magyarnak lenni – a négy fal között – Feri, amennyire csak akarsz, de minél távolabb vagy a kormányzástól, annál jobb az a hazánknak...”

Fotó: MTI Fotó: Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csak Igazságot
2021. augusztus 12. 18:27
Te Philip vagy szólítsalak Kálmánnak ennyire szégyeled édesapádat, hogy nevet változtatál. Hányszor írjam le ,hogy vezéred is bukottak között van kétszer is. A vezérednek mondta a legjobb barátja hogy egy OG1 tehát jobban össze tudta kenni a nert mint a fleto az ellenzéket. Rühelem őt is mert miatta van kétharmadotok és sajnos most is be fog kavarni. Még egy kérdés mi az hogy a többi magyar van kevés is? Szerintem a magyar nép fízeti mit is Türk tanács képviselet 2 év 900 millió magyarázd meg mér jó magyar embereknek. Lélegeztetök 300 milliárd+90 millió havonta raktározásért és kijé a raktár hát egy fideszesé milyen egy képmutató bagázs vagytok. Egyetem 540 milliárd magyarázd meg te patrióta a magyaroknak ez mért jó.
lazio154
2021. augusztus 12. 14:29
Azt várom Philip mikor háborodik fel annak okán, hogy a Partizán nevü újság potom 1200 ft/m2 áron bérel irodát Terézvárosban. Szólhatna nekik, hogy tud olcsóbbat, jobb környezetben.
nyugalom
2021. augusztus 12. 13:20
A bolgar zsido asszonyt!
Secnir
2021. augusztus 12. 07:57
Feri olyan magyar, aki a feleségét küldi Brüsszelbe, hogy ott kilóra árulja a hazáját. Viktor olyan magyar, aki Rogán kötvényein keresztül, kilóra árulja a hazáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik