Minden idők leggyengébb német csapata verte ki a magyar állami csapatot

2021. június 24. 22:32

Amerikai Népszava
Amerikai Magyar Népszava
Ne felejtsük el, nemcsak „a család az család”, hanem „a fasiszta az fasiszta”.

„Ezt a magyar állami csapatot bármelyik korábbi német válogatott 6:0-ra verte volna, szemben a jelenlegi német válogatottal, amely atomjaira hullott a már távozóban levő Löw keze alatt. Így azt hiszik sokan, hogy valami nagy teljesítményt nyújtott ez a magyar csapat, mert ez mégiscsak a német válogatott nevét viseli. Ám győzött az igazság, a tudást nem helyettesíti sem a lelkesedés, sem a fanatizmus. Orbán a levegőbe szórta a futballra költött százmilliárdokat, a magyar futball ugyanott van, ahol eddig, legfeljebb kicsivel jobb légiósai vannak, és még nem Gera az edzője.

Ez elég két döntetlenre, két pontra és a csoportkörből való kiesésre. Erről nem a játékosok tehetnek, ők mindent megtettek. Az ő teljesítményük elsősorban a német és más, piaci alapon működő bajnokságokat dicséri, ami élő és eleven cáfolata az orbáni állami futball modelljének. Orbán a futballal megint megbukott, kiesett, lehet örülni. Arról nem beszélve, hogy a világ utálata lett azzal a törvénnyel, amelyben pedofíliával vádolta meg nemi identitása alapján magyar állampolgárok jelentős részét. Emiatt még a stadionba sem mert elmenni, ami egyértelmű bukás, szégyen és égés.

Végezetül tegyünk egy említést az Orbán-rezsim őrzővédő feladatait is ellátó magyar törzsszurkolók magatartásáról. Münchenben kórusban azt énekelték, hogy “Buzi németek!” Reméljük, hogy ezt a szép dalt lefordítja valaki Angela Merkelnek, a német parlamentnek, a német sajtónak, s a logójukat szivárvány színűre festett német cégeknek és autógyáraknak. Ez az Orbán-rendszer. Orbán ezt a kultúrát kínálja Európának, mint az emberi jogokra, az emberi méltóság tiszteletére és a jogállamra épülő liberális demokrácia alternatíváját.

Ne felejtsük el, nemcsak »a család az család«, hanem »a fasiszta az fasiszta«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Legalább annyi örömük van, hogy kiestünk. Nekik ennyi jutott, én nem sajnálom tőlük.

Hogy kaffog a kis bolsevik gyűlöletgombóc... :D Visítsatok, patkányok!!

Az ő logikája szerint a franciák is minden idők leggyengébb francia csapata, mert velük is döntetlen volt:-)

Idézet az Amerikai Népszava komment szabályzatából: "Vitatkozzon, de ne támadjon. Tilos az arrogáns és agresszív stílus. ...A személyes támadások, a lapban publikáló szerzők és a lap támadása, arrogáns bírálata a szolgáltatás Felhasználási feltételeinek közvetlen megszegésének minősül, és azonnali, végleges kitiltást von maga után a Szolgáltatás részeitől vagy egészétől."

Ez a cikk egy aranybánya:
Aszongya: Nem tudjuk, hogy Dobrev Klára életében hány futballmeccset nézett meg, de most fontosnak tartotta, hogy az Orbán-rendszert legitimáló állami csapat meccsére kimenjen. Reméljük, valaki elmagyarázta neki a lesszabályt.
Egyrészt Dobrev nem volt kint Münchenben, másrészt vérlázító hímsovinizmus élből feltételezni, hogy nő nem lehet tisztában a lesszabállyal. Az ilyesmiért jobb feministák élve koncolnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés