Nagy pofont adott a WHO a magyar baloldalnak

2021. május 10. 21:04

Deák Dániel
Facebook
A választók díjazták a kormány vakcinastratégiáját.

„Orbán Viktor miniszterelnök Európában elsőként beszélt arról, hogy az akadozó brüsszeli vakcinabeszerzés mellett szükség lesz a keleti oltóanyagokra is, enélkül elképzelhetetlen a gazdaság újraindítása a nyár előtt.

Brüsszel és a magyar baloldal a megszokott módon ismét támadta Magyarországot a döntés miatt, sőt kínai és orosz befolyásnövekedést vizionáltak az oltóanyag-beszerzés kapcsán, álhíreket terjesztettek a keleti vakcinákról.

A realitás ismét felülírta a globális balliberális erők törekvéseit, más uniós tagállamok is sorra kezdtek el rendelni keleti oltóanyagokat, sőt ma már a hazai baloldali politikusok egy része is a magyar kormány sikeréről beszél. Fekete-Győr András például úgy fogalmazott, utólag sikeresnek minősíthető a kormány vakcinapolitikája.

Hétértékelőm a Magyar Hírlapban.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, azért tegyük helyre a dolgokat. Az OGYEI a sürgősségi eljárásban, nem az uniós szabványnak megfelelő betegtájékoztatót adta ki. Vagyis nem az ENGEDÉLYÉZTETÉSI ELJÁRÁST spórolta meg, hanem pl. a betegtájékoztatóban nem tudja megmondani, hogy milyen nem kivánatos mellékhatás hány emberből jelentkezik egynél, mert ezt nem vizsgálta.
Szóval ez az agyhalott, itt villog az ökörségeivel. Nem érti, de azért szakért, az ostoba.

Nem is erről szól az egész, hanem egyrészt korrupt a vakcinabeszerzés, másrészt, a németek és a nyugatiak érdeke, hogy náluk vámoltasson a kínai és ne az orosz gázt vegyük, hanem a drágább amerikai palagázt. Nesze neked környezetvédelem.

Az OGyEI évtizedek óta végez gyógyszerengedélyeztetést. A kínai vakcina kutyak közönséges, 50 évvel ezelőtti technológián alapul. Agyhalott. Vagyis az elölt víruson kivül minden mást ismerünk benne. Mi volt benne a kisérlet, agyhalott?

Tudsz gondolkodni is, vagy csak a dékás ökörségeket nyomatod itt szakmányban?

Azt még középiskolában is tanítják, hogy mi is a vakcina, de egy jobb képességű felsőtagozatos is tudja, agyhalott. Van benne elölt kórokozó és néhány egyéb cucc.
Gondolod, hogy most csak külön a dékás hülyegyerekek miatt, egy vadiúj kipróbálatlan elegyet alkottak a kínaiak, agyhalott?
Tudom, hogy nektek ez hitkérdés, de néha kihúzhatnád az agyadat a gatyádból.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés