Vajon melyik az a hír, amelyikről a hatalmat ellenőrző média nem számolt be?

2021. április 19. 22:59

Megadja Gábor
Kontra
Nahát! Ezt a hírt nem tartotta elég fontosnak a hazai független-objektív média!

„Végül is semmi rendkívüli, csak a CNN (rossz nyelvek szerint Clinton News Network, vagy Communist News Network), a mainstream média veterán zászlóshajója, a független-objektív média ipari sztenderdje belelépett az aranygereblyébe.

Egyik vezetőjük rejtett kamerás felvételeken ismerte be, hogy »propagandát gyártottak«, hogy a vezetőség által meghatározott céljuk végig az volt, hogy Trumpot elmozdítsák hivatalából, és hogy Trump leváltása nélkülük talán meg sem történt volna. Ennek érdekében manipulálták a Trumpról és a Bidenről alkotott képeket is – utóbbit direkt »sportosnak« bemutatva –, valamint központi utasításra a Black Lives Matter narratíváját tolták. A CNN-vezető arról is beszámolt, hogy a COVID utáni korszakban a klímaváltozás témájával fognak félelmet kelteni, mert »a félelem jól tejel«. (Mondjuk, ez sem nagy meglepetés: amíg nem volt COVID, addig azt kellett néznünk, hogy a jól megírt szöveget felolvasó Greta Thunberg dörgedelmeire tapsviharral válaszolnak Eleanor Roosevelt ÖTYE-Klubjának* sótlan bürokratái).

Az Index cikke meg is jegyzi, hogy a CNN-vezetőt leleplező Project Veritas »etikátlan módszereivel« az egész SZAKMA megvetését kivívta magának. Nos, a SZAKMA teljes megvetése pont az a kóser pecsét, amitől megnyugodhat mindenki, hogy a Project Veritas nagyon is jó úton jár. (Ők azok, akik a nagy tech-cégek cenzorkodó-hatalmaskodó gyakorlatáról is rengeteg rejtett kamerás felvételt hoztak már nyilvánosságra - a szerk.) Ha már a média önmagát képtelen ellenőrizni, örömteli fejlemény, hogy létezik a Project Veritas, akik végre elvégzik ezt a fontos jogállami feladatot a negyedik hatalmi ággal szemben.  

Felejtsük el a függetlenségről, objektivitásról, meg a hatalom elfogulatlan ellenőrzéséről szóló marketing-szövegeket. A média nem az embereket szolgálja, hanem saját, érinthetetlennek gondolt hatalmi érdekeit - a CNN-től és a nagy tech-cégektől kezdve egészen hazai lerakatig (Telex, 444 stb.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyar ellenzék lakajmediajanak fuggetlenobjektiv propagandistái is ugyanígy működnek. Ami kellemetlen, kínos számukra, arról nem írnak, nem beszélnek.

Válaszok:
Google | 2021. április 20. 9:51

Irnak ok a nekik kellemetlen dolgokrol is, de ahogyan a CNN is tette/teszi par mondatban leirjak a szikar tenyeket es ennyi. Igy tesz az Index/Telex, 44!!!444 is. Szigoruan a tenyekre szoritkozik, nincsenek veg nelkuli velemenycikkek, nincs visszhang, a tobbi nema csend.
Bezzeg, ha a jobboldalba akarnak rugni, es miert ne akarnanak, teljes harci diszben mind felvonulnak es csinaljak a bolhabol az elefantot! Szilytol Vasarhelyi Mariaig mind a vartan vannak.
Ez a CNN-es ugy jo nagy elefant volt es sikerult belole bolhat csinalniuk? Igen, sikerult, ok valasztottak elnokot, nem a valasztok, megpedig ugy, hogy ami nem tetszett nekik, azt felnagyitottak, a tobbi hirt elsunnyogtak, elhazudtak, jelentektelenitettek., vagy eppen az ellenkezojet hirdettek
Es aki errol hallgat, nem iteli el ezt a praktikar, az a cinkosuk.

Válaszok:
pollip | 2021. április 20. 10:40

Nem kotelezo olvasni sem, hat meg hozzaszolni!
Nem kinozd magad, latod, hogy rosszul leszel!

Egyetértünk, de sok olyan témát lehet találni, amiről egyáltalán nem írnak, mert az ellenzéki lakajmedia partjait érinti.
Pl nem írnak Czegledy Csaba svájci bankszámlájáról.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés