Tarlós István feljelenti Hadházyt

2020. november 28. 15:44

„Egy konkrét ügyben alaptalanul megvádolt engem bűncselekménnyel. Ez már a legliberálisabb felfogás szerint is túllép a véleménynyilvánítás határain. Ez konkrétan rágalmazás” – szögezte le a korábbi városvezető.

2020. november 28. 15:44
null

„Az elcsalt metróbeszerzés miatt Tarlós Istvánnak nem budapesti díszpolgárság, hanem börtönbüntetés járna” – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos szombaton. A politikus szerint „a budapesti városvezetés arcátlanul  csalt a metró beszerzésével még akkor is, ha a mostani  jelentés magát a közbeszerzési eljárást törvényesnek mondja.”

A hír kapcsán az ATV felkereste Budapest korábbi főpolgármesterét, aki Hadházy állításai kapcsán leszögezte: „alaptalanul megvádolt engem bűncselekménnyel. Ez már a legliberálisabb felfogás szerint is túllép a véleménynyilvánítás határain.

Az ATV kérésére válaszolva a korábbi városvezető hozzátette: „ezért természetesen Hadházyt feljelentem”.

Címlapképen: Hadházy Ákos. Fotó: MTI/Mónus Márton

Kapcsolódó cikkek

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
davide
2020. december 01. 13:28
Ez történik amikor olyanba szállsz bele, aki három ligával feletted játszik.
gonterl
2020. november 29. 17:39
A várható, és a tényleges feljelentés számomra nem érdekes. Ezeknek semmi következménye nincs. A bírósági itélet, következménnyel jár. Az itélet kapcsán a publikum értékelheti a vádlót, a vádlottat, az őket képviselő ügyvédeket, és a bíróságot is.
rókabácsi
2020. november 29. 11:21
csak azt nem értem, hogy tarlós mi a faszért olyan sértődős? ház mondtak neki már ennél is keményebbet! meg kell válaszolni és nem bírosághoz fordulni mint a durcás kisgyerek! mert elvesztette a választást! azt is azért mert nagyképűen azt gondolta, hogy ő is akkora nagy fiú mint orbán! és nem áll ki ez a szerencsétlen senkivel mármint faszbukkergerivel vitázni!
tóth mária
2020. november 29. 11:11
Kár, hogy fél munkát végzett a ../Sallai?/, amikor nem ütött nagyobbat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik