Dömötör Szabó Tímeának: Ön hozta be a parlamentbe az álmentős kamuinformációkat

2020. november 16. 16:43
Az államtitkár rámutatott, hogy a Párbeszédben semmilyen következménye nem volt az ügynek.

Napirend előtti válaszában szembesítette a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Párbeszéd frakcióvezetőjét azzal, hogy pártjában semmilyen következménye nem volt annak, hogy az álmentős Németh Athina információira hivatkozva valótlanságokat állított az Országgyűlésben. „Ön Korózs Lajos előtt volt Korózs Lajos” – fogalmazott.

Dömötör Csaba rámutatott, hogy az MSZP-ben legalább volt egy vizsgálat az ügyben. „Az MSZP-ben még volt valamiféle egynapos vizsgálat, no az is megér egy misét, de maguknál semmi. Egy nyikhang sem” – fogalmazott az államtitkár.

Dömötör Csaba úgy folytatta: „ezekben a hetekben sok millióan összefogást építenek, azt erősítik. Ezzel szemben önök egy nagy hazugságvárat építenek, abból rendszeresen kijönnek és rárontanak azokra az egészségügyi dolgozókra, akik a frontvonalban harcolnak”.  Az államtitkár összegzésül elmondta: „a magyarok most nem hazugságokat, nem álhírkampányokat, nem kamuvideókat, nem aknamunkát várnak a politikai szereplőktől, hanem összefogást és bölcsességet”.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedves Csaba!
Miért kell ennek az üvöltöző, hazug, tiszteletlen riherongynak, azt mondani hússzor, hogy "tisztelt képviselőnő"?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés