Demokráciánk szempontjából óriási veszélyforrás, ha pártok más véleményen vannak ellenzékben és hatalmon

2020. október 25. 18:53
Bándy Sándor
Népszava
Köszönet Orbán Viktornak, hogy megvédi Donáth Annát a fideszes támadások ellen.

„Köszönet Orbán Viktornak, hogy megvédi Donáth Annát a fideszes támadások ellen. Többen vádolták a Momentum képviselőjét, hogy Brüsszelben panaszkodik hazánk rovására.

»Magyarországon új időszámítás kezdődött, amikor is aláírtuk az európai uniós csatlakozási szerződést. Így értelmezhetetlenek az olyan kijelentések, hogy 'nem célszerű ügyeket kivinni nemzetközi fórumokra'«– mondta Orbán. Az akkori, baloldali kormány megvádolta őt, hogy Brüsszelben „árulkodott”. Pedig igaza volt, mert az Európai Unió a nagy családunk – ahol otthon vagyunk. És Donáth a kormányt, nem a hazáját kritizálta.

Demokráciánk életképessége szempontjából óriási veszélyforrás, hogy pillanatnyi haszonlesésből pártok ellenzékben más állásponton vannak, mint hatalmon. Ez a legrosszabb kettős mérce, mert a választó nem tudja: mit és kinek higgyen a pálfordulások nyomán. A fenti Orbán idézet 2003. június 19-én hangzott el.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Donath Anna, Cseh Atka, Gyurcsanyne Dobrev rendszerszintuen, folytatolagosan jelentik fel a magyar embereket az Unioban es szerte a vilagban, mert barmilyen furcsa, Orbant magyar emberek valasztottak meg miniszterelnoknek, nem brusszelitak es egyeb sohivatalnokok.

Tendenciózusan összeollózott és kiragadott, más összefüggésben kimondott mondatok Orbántól. Donáth a videon feketén-fehéren lebukott, nem értelmes ez a szerecsenmosdatás.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés