Lemondok a magyar Országgyűlés alelnöki tisztségéről és kilépek a Jobbik parlamenti frakciójából

2020. május 27. 16:15

Sneider Tamás
Facebook
Az ellenem, majd Varga-Damm Andrea képviselőtársam ellen indított leszámolási és kizárási procedúra már csak a jéghegy csúcsa.

„Jakab Péter elnökségének mindössze négy hónap kellett ahhoz, hogy minden nemzeti és konzervatív gondolatot kihajítson az ablakon, a közösség belső életéből pedig elképesztő kegyetlenséggel száműzze a kifelé hangoztatott szolidaritást és a bajtársiasságot. Utódom visszatérően – legutóbb a hétfői felszólalásában – keltett hangulatot, ásta mélyebbre az elszakított magyarság és a csonkahoniak közötti szakadékot, a járvány ideje alatt pedig sorozatban szüntette meg számos esetben nagycsaládos, kivétel nélkül elkötelezett jobbikos munkatársak munkaszerződését.

Az ellenem, majd Varga-Damm Andrea képviselőtársam ellen indított leszámolási és kizárási procedúra már csak a jéghegy csúcsa. A mai napon egy órát szántak a statáriális kivégzésünkre. A véleményterror és a megfélemlítés a párton belüli eszköztár része lett. A magam részéről az önkény minden megnyilvánulását elfogadhatatlannak tartom. Ebben nem ismerek kompromisszumot. Neveltetésem és értékrendem erre kötelez, úgy érzem, másként nem tudnék tiszta lelkiismerettel belenézni a feleségem, a gyermekeim, a hamarosan megszülető unokáim, a bizalmukkal megtisztelő egykori és jelenlegi tagtársak, szimpatizánsok szemébe. A mai napon lemondok a magyar Országgyűlés alelnöki tisztségéről és kilépek a Jobbik parlamenti frakciójából.

A demokratikus változásokat követő Magyarország történetében nem volt rá példa, hogy egy országgyűlési alelnök lemondjon, mint ahogy arra sem, hogy lemondassa a saját frakcióvezetése vagy az Országgyűlés. Az elmúlt két évben ezernyi támadást, nemtelen rágalmat kellett elszenvednem, hogy megmentsem a Jobbik Magyarországért Mozgalmat. Az elvégzett munka hatására azonban nem maradtak el az eredmények: az önkormányzati választásokon elért 10-12%-os eredmény a kétkedők számára is megmutatta, hogy képesek vagyunk talpra állni. Közösségünk, és túlzás nélkül mondhatom, hogy a barátaim közül többen polgármesterekként, képviselőként vagy szakértőként folytathatták a megkezdett munkát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tovább olvad a jégkocka.

Szegény "Jobbik", ahol a rosszabbik regnál.

Persze:-) azok mellett fog ülni a padsorban, akiket ő záratott ki az elnöksége idején:-)
Pikáns helyzet lesz:-)))

Így járnak az operett-Dantonok / operett-Buharinok.

Bundás most fogalmazza saját faszbuk sirámát?

Válaszok:
ThunderDan | 2020. május 27. 17:08

Az ördögi Roy Slade, akit a farkas sem volt hajlandó megenni...

"Sneider bejelentése után Farkas Gergely frakcióvezető-helyettes is bejelentette: otthagyja a frakciót.

Nem az én közösségem az, ahol Jakab Péter és csapata gyakorlatilag egy besúgóhálózatot működtet a pártban. Ha érdekük úgy kívánja, hangfelvételeket készítenek emberekről, dokumentálják, hogy ki kivel találkozik, külön munkatársi feladatkörbe tartozik, hogy megfigyeljék a Facebookon, hogy ki milyen belső ellenségnek gondolt ember posztját lájkolja, de attól sem riadnak vissza, hogy lejárató információkat gyűjtsenek képviselőkről, hogy azokat az érdeküknek megfelelően tudják használni

- írja."

Azon gondolkodom, a Jobbik az SZDSZ-féle szétesési folyamat melyik fázisában van? A Szadesz elég sokáig agonizált, kérdés hogy ez a mostani a Jobbik esetében ez még a csoportos vagy már a tömeges kilépések szakasza-e?

http://nol.hu/belfold/20090715..

Friss hír: a melániás Farkas Gergely is kilépett.

https://www.facebook.com/farka..

(Persze igazi rajklászlóként most is hitet tesz a ballibbel való szövetség mellett, tehát igazából csak az a baja Jakabbal, hogy szerinte taktikailag hibás, amit csinál a "szent cél", a ballibbel való kormányváltás szemszögéből...)Ez tényleg egy az egyben a jakobinus/bolsevik leszámolósdi operett-verzióban. :)))))

Mérget vehetsz rá. :)))))

Mások szerint meg a Sneider az, meg a Farkas Gergely, és há nagyon helyesek a jakabi módszerek, mert há kíméletlenül le kell csapni a fideszes ügynökökre!

Ez valami hihetetlen, tényleg mintha az 1930-as évek Szovjetuniójában vagy az 1950-es évek Magyarországán járnánk. :))))))

Gyurcsanynak igy kelletek, ha ott sem vagytok. Ja es a Momentumnak is jok lesztek igy, szarta szet!

Nemsokára Jakab-sajttáj. :)))))

Lesz megint egy kis operett-szamuelytiboros performansz.

Minden elismerésem annak az elmének, aki kitalálta és életre hívta a Jobbikot, majd figyelembe veendő, társadalmi hangulatot, az országról kialakított nemzetközi értékrendet befolyásolni képes tényezővé fejlesztette, aki beemelte ezt a formációt a kormányzati erőterekig elérő kamarilla politikába, aki képes volt jelentős szazótábort kivonni a Fidesz mögül, aki a Jobbik létezésével lebegtetni tudta itthon és nemzetközi szinten a Fidesz-náci Jobbik paktum veszélyét, aki a Jobbik révén majdnem megingatta a Fidesz iránti közbizalmat, végül ideológiailag lemeztelenítve a pártot integrálja annak tagságát a balliberális táborba, aki képes megteremteni a politikai "hazatérést". Még egyszer gratula.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés