Nem hiszem, hogy versenyeztetni kéne a ma elfogadott két törvényt

2019. december 11. 19:58

Jámbor András
Facebook
Mindkettő baromi fontos és baromi káros javaslat.

„Nem hiszem, hogy versenyeztetni kéne a ma elfogadott két törvényt, a kultúrpolitika átalakításáról szólót és azt, amelyik lényegében megszünteti a mindenkinek járó ingyenes egészségbiztosítás elvét. Mindkettő baromi fontos és baromi káros javaslat az ország, a közösségünk jövője szempontjából.
De amikor az elmúlt napokban szolidaritásról beszéltünk például arról beszéltúnk, hogy a kultúracsináloknak van lehetősége bekerülni a médiába, van képességük a tiltakozás csináláshoz, van lehetőségük hatni a törvényhozókra.
Azoknak akiket érint a TB-járilék befizetésének komolyabban vétele, ebböl semmi nincsen. Nekik lenne szükségük azoknak a középosztálybeliek segítségére, akiknek van képességúk a tiltakozáshoz. De ezt nem kapták meg senkitől.
Így alakult, hogy míg a kultúrarombolásról szólt a hétvége, adddig a mindenkinek járo ingyenes egészségügy megszüntetése felé tett lépés, de említhetnénk itt a tegnap elfogadott a bíróságokat fenyegető törvényt, híre el se jutott kb senkihez.
És ez probléma. Mert ha a képviselet csak és kizárólag attól függ, hogy kinek van ereje saját maga képviseletéhez az nem demokrácia, és maga a tiltakozások demokratikus volta is megkérdőjelezik. Az pedig biztos a társadalomveszélyérzét félreviszi, ha az erősebb kutya baszik még az ellenzék tematikájában is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, tudod-e, hogy sok éve az a koncepció, hogy a gyerekek családoknál nevelkedjenek. Ezért hozták létre a hatékony nevelőszülői hálózatot. Idén tavasszal 15 gyerek élt ott.

Akkor te vagy a leghülyébb ember a világon! A genetikusan alattvalóktól várod a tüntetést? :-DDDDD

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés