Éhes kisnyilas miniszterelnöki székkel álmodik

2019. november 20. 12:24

Ez csak figyelemhiányból fakadó tartalmatlan balhé.

2019. november 20. 12:24
Dömötör Csaba
Facebook

„Tegnap jót mosolyogtam a Népszava cikkén, ami arról szólt, hogy az ellenzék leállna a parlamenti balhékkal, mert most már komolynak kell tűnniük.

Jakab Péter valószínűleg nem olvasta a cikket, ma megint elszabadult, és beült a miniszterelnök székébe. Jó ideig benne is maradt.
Értem én, hogy már hónapok óta nem szerepelt a Magyar Narancs címlapján, de ez akkor csak figyelemhiányból fakadó tartalmatlan balhé. Éhes kisnyilas miniszterelnöki székkel álmodik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stifwacar
2019. november 23. 22:13
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Peter8811
2019. november 21. 17:27
De úgy jobb, hogy ha Cseh Katkára viszonyítjuk: Éhes kis nyílás nagy bunkósról álmodik.
NTLLK
2019. november 21. 13:37
Jogállamban bejön 4 markos ember a pszichiátriáról. A nyilvánvalóan orientációs zavarral küzdő, mondhatni eszét vesztett jogalanyt felkapják és az ilyen célra épített intézménybe szállítják. Ott, ha kell, bőringerrel (pofon) nyugtatják. Elkülönített kipárnázott szobában óvják a további balesetektől.
Vakfolt
2019. november 21. 08:52
❝Jakab Péter valószínűleg nem olvasta a cikket, ma megint elszabadult, és beült a miniszterelnök székébe.❞ Ez ilyen ovis tempó, lerajzollak és összetéplek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik