Éhes kisnyilas miniszterelnöki székkel álmodik

2019. november 20. 12:24

Dömötör Csaba
Facebook
Ez csak figyelemhiányból fakadó tartalmatlan balhé.

„Tegnap jót mosolyogtam a Népszava cikkén, ami arról szólt, hogy az ellenzék leállna a parlamenti balhékkal, mert most már komolynak kell tűnniük.

Jakab Péter valószínűleg nem olvasta a cikket, ma megint elszabadult, és beült a miniszterelnök székébe. Jó ideig benne is maradt.
Értem én, hogy már hónapok óta nem szerepelt a Magyar Narancs címlapján, de ez akkor csak figyelemhiányból fakadó tartalmatlan balhé. Éhes kisnyilas miniszterelnöki székkel álmodik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 137 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én nem tudom, hogy van-e még egy ilyen munkahely, ahol ilyesmiket meg lehet tenni... Beülhet egy benzinkutas a Shell Company elnök-vezérigazgatója székébe? Mutogathat-e Lófasz táblát egy orvos a kórházigazgatójának?

Volt ilyen? Nem rémlik. Ellenben az igen, hogy a miniszterelnök megjelent az éppen aktuális rituális autodafén Brüsszelben, és kifejtette álláspontját.

Valami ilyesmire ezek a mélyeurópaiak is képesek lehetnének. Tudniillik kifejteni az álláspontjukat. Nem pedig folyamatosan vélt példákat keresni az orbáni eszköztárból, hogy azzal támasszák alá tahóságukat. Miért nem próbálják meghaladni az annyira gyűlölt "csúti cigányt", ha már túl akarnak lépni az általa állítólag képviselt XX. századi politikán? Ez volna a XXI. század? Jakab, Hadházy vagy a "kurva erős képek"?

És ne gyere azzal, hogy nincs más lehetőségük. Az EU kevesebb lehetőséget adott Orbánnak, hogy megvédje az álláspontját, mint amennyit ezek a "demokraták" nálunk kapnak. Mégsem Lófaszt! táblával ment a meghallgatásokra...

Valszeg három napja nem cserélt alsót. Már megrendelték a kárpit tisztítást:-))))

"Éhes kisnyilas" - ezért a kijelentésért nem jár fizetéselvonás? Egy parlamenti képviselőről beszél.

Előbb utóbb volt jobbikos szavazók el fogják kapni ezt a bohócot.

Többet fog érni, mint egy gagyi pénzbünti.

De még a pártelnöki székig sem jut el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés