Magyarország Európai Uniós tagságát fenyegeti Orbánék Erdogan-barát politikája

2019. október 22. 22:59

Mi, európai magyarok elhatárolódunk a diktátoroktól.

2019. október 22. 22:59
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Johann Wadephul, a német kereszténydemokraták parlamenti frakcióvezető-helyettese a sajtónak nyilatkozva elmondta: ha a magyar kormány támogatja a török inváziót Észak-Szíriában, az megkérdőjelezi Magyarország EU-tagságát.

A Demokratikus Koalíció elítéli Orbán Erdogan-barát politikáját. Mi, európai magyarok elhatárolódunk a diktátoroktól, és nem akarjuk kockára tenni Magyarország uniós tagságát a Fidesz-kormány felelőtlensége miatt. Számunkra továbbra sem kérdés, hogy Magyarország jövője kizárólag az Európai Unión belül képzelhető el, és Magyarország miniszterelnöke nem támogathat zsarnoki rendszereket és diktátorokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2019. október 24. 12:57
Hát igen. Az meg micsoda európai érték, hogy a volt gyarmattartó országok manapság még költséghatékonyabban zsigerelik ki volt gyarmataikat, mint anno.
atila68
2019. október 24. 10:39
Lószart Mama!
mmmm0000
2019. október 23. 15:35
hm, elhatárolódnak a diktátoroktól, tehát kidobták fletót.
Józan_ész
2019. október 23. 15:05
Te mint magyar és európai! Görcsösen röhög a vakbelem! Te, aki nem olyan régen még Putyin egyik barátjának vallottad magad, persze, csak addig, amíg rá nem jöttél, hogy 2006-ban nem fog bevonulni az orosz hadsereg Magyarországra, és nem fogja megvédeni a csúnya hátsódat a felháborodott magyaroktól, Te, aki csúnyán és nyíltan szidtad az arabokat sok-sok-sok éven keresztül, Te, aki a határon túli magyarok ellen uszítottál, és uszítasz folyamatosan, mert Ők nem rád szavaztak és szavaznak, és Te, aki legvégül vadidegen, nem magyarokat, és mégcsak nem is európaikat szabadítanál a saját magyar népedre, abban bízva, hogy ők majd sokáig hatalomban tartanak a szavazataikkal, Te beszélsz magyarságról, európaiságról, Te, akinek addig a szegény Kurdok eszébe sem jutottak, amíg a "nagy, demokratikus", balliberális nyugat és amerika volt Sziriában, és a többi arab- és afrikai országban, ezen országokat teljesen tönkretéve, kizsákmányolva, és súlyos háborúba sodorva, de most, hogy már nincs mit ezen országokból kilopni, kivonultak, és egy másik NATO tagország bevonult, aki éppen nem a balliberális nyugatot majmolja, most ugat a szád, és véreset köpköd. Szegény Kurdok valóban megérdemlik, hogy a világ támogassa őket, de azt is látni kell, hogy Sziria nem a kurdoké, vagy nemcsak az övéké, hanem azé a sok sziriaié, akit a Te "demokratikus" balliberális nyugati barátaid üldöztek el azzal, amit Sziriával műveltek, most pedig előadják a világ megváltást. Magyarul lefordítva, hogy Te is pontosan megértsd, a törökök semmivel sem csinálnak ocsmányabb, és borzasztóbb dolgot, mint a Te "demokratikus" balliberális nyugati barátaid, csak úgy látszik, hogy nekik lehet, másnak pedig nem. Én abban bízom, hogy ez a török offenzíva hamarosan véget ér, és végre Sziriában tényleg nyugalom lesz, nem lesz több vétlen áldozat, és azok is hazatérhetnek, akik hazája valójában Sziria, mert Sziria nem a Tied, nem a balliberális nyugaté, nem a törököké, nem az oroszoké, és nem a magyaroké, csak és kizárólag a szireké, és azoké is volt. Nem kellett volna szétbarmolni egy szar, nemlétező liberális ideológia, illetve hatalmas a pénzéhség, ásvány- és energia éhség miatt. Erről ennyit!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik