Magyarország Európai Uniós tagságát fenyegeti Orbánék Erdogan-barát politikája

2019. október 22. 22:59

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Mi, európai magyarok elhatárolódunk a diktátoroktól.

„Johann Wadephul, a német kereszténydemokraták parlamenti frakcióvezető-helyettese a sajtónak nyilatkozva elmondta: ha a magyar kormány támogatja a török inváziót Észak-Szíriában, az megkérdőjelezi Magyarország EU-tagságát.

A Demokratikus Koalíció elítéli Orbán Erdogan-barát politikáját. Mi, európai magyarok elhatárolódunk a diktátoroktól, és nem akarjuk kockára tenni Magyarország uniós tagságát a Fidesz-kormány felelőtlensége miatt. Számunkra továbbra sem kérdés, hogy Magyarország jövője kizárólag az Európai Unión belül képzelhető el, és Magyarország miniszterelnöke nem támogathat zsarnoki rendszereket és diktátorokat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Johann Wadephul, ez meg ki a kurva annya, és mi a fasz köze van hozzánk? Valami Dk szimpatizáns nácika?

Azt a hadházy tábláját! A magyar nemzeti nagytőke hasznából mi is részesülünk, míg a nyugat baráti jobbjától csak rosszabb lett nekünk.
1990-1994 között, de 1998 és 2002 között is rengeteget hangsúlyozta a baloldal, hogy a jobboldal ideológiai okokból rontotta az orosz gazdasági kapcsolatainkat. Ami ugyan nem volt igaz, mert mikor nem hazudott még a baloldal, de érdekes módon bár a baloldal mit sem változott,(nézd csak meg a "győztes csapatotokat, egyedül az idő tud rajtatok változtatni, az újak nem az új gondolatok következményei, csupán a múló idő hoz belőletek újakat) a szöveg gyökeres ellentétre fordulása senkinek sem tűnik fel.

Nem hittem barátom, hanem látom. Én nem budapesti vagyok, mindig érdekelt, pl. hogy hogyan tankolnak az emberek. Meg látom, hogy dugó van az útjainkon, meg mit szavaznak meg a kedves szülők az iskolában. Több, mint 20 éve ülök szülői értekezleteken és volt idő, amikor művészeti iskolák szülői értekezleteivel együtt évi több, mint 20 szülőit ültem végig. Nem a ti állítólagos független sajtótok rágja a számba a valóságot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés