Újabb hangfelvételek a kispesti szocialista botrányról

2019. október 8. 11:51
A kispesti felújítások ügyében nyomozás folyik, gazdasági vesztegetés elfogadása miatt – írja a Magyar Nemzet.

Somogyi Lászlóné kispesti önkormányzati képviselő férje az egyik olyan üzletember, aki sűrűn felbukkan az önkormányzat környékén – derül ki egy a Magyar Nemzet birtokába került hangfelvételből. 

A lap cikksorozatának harmadik részéből kiderül: Kránitz Krisztián, a kerületi vagyonkezelő vezetőjének bukásával Somogyi László élete is nehezebbé vált, a vállalkozó kétségbe esett a hírtől, hogy „Krinyó” már nem lesz ott a következő testületben. Somogyi a közelmúltban számos fenyegetést kapott. Egy a Magyar Nemzethez is eljuttatott feljelentésből pedig további információk derültek ki arról, hogyan tűnnek el a pénzek az önkormányzati beruházások környékén.

A Somogyi Laci tegnap tudod mit mondott? Kifakadt magából, mert nem bírta magában tartani pár whiskey után, tudod, hogy Kránitz kiesett, kimondta a végén, hogy mi a f*sz lesz, azt mondja velem? Így, hogy a Krisztián kiesett? Hogy mi a f*sz lesz velem? Nem az érdekli, hogy a Krisztián, mint emberileg mi történik vele, hanem az, hogy… hanem hogy vele mi történik.” – hangzott el a felvételen Lackner Csaba szocialista önkormányzati képviselő szájából.

A hangfelvételeket és a cikksorozat összes részét a Magyar Nemzet oldalán tudja elolvasni.

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem zárható ki, hogy 2-3 személy tulajdonos működtet a háttérből fél tucat céget. Nem irigylem a nyomozókat, mert nehéz munkájuk lesz, mire kibogozzák az összefonódásokat. Bár kit tudja! Egy tűvész sok mindent megoldhatna.

Kupleráj minden szinten?

"Kupleráj működött a volt MSZP-s politikus lakásában? – Nyomoz a rendőrség!"
https://pestisracok.hu/kuplera..

Azért játszd már le fejben, mit írnál, ha Gyurcsány fia kapna havi egy milkót egy olyan cégben, aminek nincs más kiadása... Francért kell teljesen elvakultnak lenni? Ez bizony egy nagyvárost érintő súlyos korrupciós botrány. Simicska a 10 ujját is megnyalta volna, ha egy ilyet összeszed választások előtt.

Csak nem?!
"A győri ellenzék szerint is Gyurcsányék állnak a kiszivárogtatott, lejárató felvételek mögött"?

A Jobbik győri alapszervezete szerint a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsolt polgármestert leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a

"gyomorforgató módon kampányoló bandájára semmit sem javítana a város helyzetén. "
https://magyarnemzet.hu/belfol..

A Borkai ügy után nálam most már jöhet a kispesti ügy. Téged az előbbi érdekel, engem az utóbbi. Ti a saját berkeitekben Karácsony elásós vallomásával, vagy a kispesti üggyel foglalkoztok? Ja, hogy nem, mert akkor esetleg téged is elásnának?

De ami Borkairól és családjáról kiderült, azzal semmi gondod? Homloklebenyirtást mikor végezték?

Csak idézi. Az állítás megjelent a sajtóban. Szar ügy.

Válasz Online. 10 éve még sülve-főve együtt a Mandi csapatával... Csak egy kérdés: te simán leszavaznál Borkaira, ha győri lennél? Úgy kérdem, hogy Pesten szavazok, és Tarlósra készülök szavazni. Mert megérdemli.

Hát, ez sajnos megért egy X-et. Bocsi!

Hát, ez sajnos megért egy X-et. Bocsi! Az a baj, hogy az olyan prolik, mint te, nem elég jók Borkai jachtjára. Így marad a virtuális seggnyalás.

Válaszok:
Teknős | 2019. október 8. 19:37

Kár, hogy amikor kormányon voltatok, akkor valahogy nem ment a gazdaság irányítás. Most nagyon fel vagytok világosulva. Olyan okos vagy, hogy csak na! Igaz egy épkézláb gondolat sincs a fejetekben semmiről, főképpen nem az emberek jövőjéről.

Követlek, ez a nick is megér egy x-et.

Ennél? A szoci géppityuval gyilkolni fog a főtéren? Vagy mire gondolsz?

Ezek mindenre képesek. Akkor mégis inkább egy kokós maffiózó. Meggyőztél.

Azt mondta. Az olvtársnak sikerült Hunyadi Jánoshoz hasonlítania Borkait. A kérdés annyi per pillanat, hogy mi a szarabb: Győr elveszítése, vagy minden maradék arcunk elveszítése, ha tényleg ez a figura lesz Győr új polgármestere is. Érted, bazmeg: Győr. Nem Kunágröcsöge. Győr polgármesterét, a derék családapát tanulmányozhatod a pornhub-on. A családját nem zavarja, a fia pl. megkapja a havi egy milkót a semmiért. Csak a szokásos ügymenet.

Mi a lófaszt akarunk, ha ez így OK?

Tényleg, nem voltatok soha kormányon? Akkor meg mégis mi az, amit másképpen csinálnátok, mint 2006-ban a Gyurcsány - szdsz kormány? Mert ma ugyan az eszdéeszt Momentumnak hívják, de egyébként minden más ugyanaz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés